Θρίλερ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό που έμαθε δεν της άρεσε καθόλου, το μυστικό ραντεβού της Μπακοδήμου

March 29, 2024

Θρίλερ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό που έμαθε δεν της άρεσε καθόλου, το μυστικό ραντεβού της Μπακοδήμου


Διαφ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αναμένοντας τις τελικές κινήσεις του STAR για το επόμενο ψυχαγωγικό του πλάνο. Με την επιστροφή του GNTM να κρέμεται στον αέρα και την προτίμηση του σταθμού να κλίνει προς τη διοργάνωση μόνο ενός ριάλιτι, της «Φάρμας», για το πρώτο μισό της σεζόν 2024-2025, το μέλλον της Παπαγεωργίου στο κανάλι φαίνεται αβέβαιο.

Η οικονομική πλευρά των πραγμάτων φαίνεται να παίζει κυρίαρχο ρόλο στις σκέψεις του σταθμού, με το κόστος συντήρησης των δικαιωμάτων του Next Top Model και την αναγκαία επένδυση για την επιστροφή του στην τηλεόραση να είναι σημαντικά. Αντιθέτως, η «Φάρμα» εμφανίζεται ως η πιο οικονομικά βιώσιμη επιλογή, με το αγρόκτημα στην Αρκαδία να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους διαγωνιζόμενους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το «Shopping Star», ένα ακόμη τηλεοπτικό πρότζεκτ στο οποίο η Παπαγεωργίου έχει συνδεθεί, φαίνεται επίσης να βρίσκεται στα σχέδια για ένα διάλειμμα, ανοίγοντας το ενδεχόμενο η παρουσιάστρια να βρεθεί εκτός τηλεοπτικής δράσης. Παρ’ όλα αυτά, το σενάριο να παραμείνει χωρίς κανένα τηλεοπτικό πρόγραμμα θεωρείται λιγότερο πιθανό, με τις «φωνές» μέσα στον σταθμό να υποστηρίζουν την επιστροφή του καθημερινού παιχνιδιού μόδας για ακόμη μια σεζόν.

Οι τελικές αποφάσεις του STAR αναμένονται με μεγάλη αγωνία, καθώς ο σχεδιασμός του οικονομικού προϋπολογισμού για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται. Αυτές θα καθορίσουν την τύχη των τηλεοπτικών προγραμμάτων που έχουν συνδεθεί με το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και ενδεχομένως και την πορεία της στο εγγύς μέλλον στον χώρο της τηλεόρασης.

Το μυστικό ραντεβού της Μπακοδήμου με στέλεχος του STAR

Η ανεπίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στη μικρή οθόνη μόλις ξεκίνησε. Συζητήσεις, ραντεβού, δηλώσεις με υπαινιγμούς αλλά και οι πρώτες αποφάσεις που πάρθηκαν αλλά φυσικά για ευνόητους λόγους δεν θα ανακοινωθούν πριν τα μέσα Ιουλίου.

Αυτή είναι επιγραμματικά η κατάσταση of camera του εγχώριου τηλεοπτικού γίγνεσθαι.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πρόσωπο που συζητείται έντονα όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον. Μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες το τηλεοπτικό της διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ θεωρείτο από έμπειρους γνώστες των τηλεοπτικών παρασκηνίων δρομολογημένο.

Φαίνεται τώρα όμως πως τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί: Ο ΣΚΑΪ ενδεχομένως να προχωρήσει σε πρόταση παραμονής της παρουσιάστριας στο Φάληρο όχι όμως με τις τωρινές συνθήκες σε όλα τα επίπεδα.

Μαρία Μπακοδήμου

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το πρώτο ραντεβού με στέλεχος του STAR.

H συνάντηση προκειμένου να μην δημοσιοποιηθεί δεν έλαβε χώρα ούτε στη Βιλτανιώτη έδρα των σταθμών STAR και ALPHA ούτε φυσικά στην Παλλήνη όπου στεγάζεται μέρος των εγκαταστάσεων της Green Pixel αλλά σε ουδέτερο χώρο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών περιελάμβανε διάφορα concepts όχι μόνο format και μαγνητοσκοπημένα προγράμματα αλλά και ζωντανά. Συμφωνία δεν υπήρξε το κλίμα όμως ήταν καλό. Προφανώς, θα υπάρξουν και νέες επικοινωνίες στην πορεία.

Σε κάθε περίπτωση προσόν της παρουσιάστριας θεωρείται η ευελιξία που διαθέτει καθώς έχοντας υπηρετήσει στο παρελθόν πλήθος ψυχαγωγικών προγραμμάτων τόσο ζωντανών όσο και μαγνητοσκοπημένων μπορεί να «κουμπώσει» στα περισσότερα πρότζεκτς που της έχουν ήδη προταθεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: