«Έσβησε» για πάντα το χαμόγελό της: «Έφυγε» ξαφνικά η 49χρονη Μαρία Μπέρκη, μητέρα δύο παιδιών

March 29, 2024

«Έσβησε» για πάντα το χαμόγελό της: «Έφυγε» ξαφνικά η 49χρονη Μαρία Μπέρκη, μητέρα δύο παιδιών


Διαφ.

Η 49χρονη Μαρία από τα Ανώγεια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, χθες, Πέμπτη, όταν η καρδιά της σταμάτησε να χτυπάει, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, η Μαρία Μπέρκη (του Καργομιχάλη) αφήνει πίσω της τον σύζυγο της, Δημήτρη Μπέρκη και δυο παιδιά τους, μια 20χρονη κόρη και έναν 14χρονο γιο.

Προδόθηκε από την καρδιά της η 49χρονη Μαρία

Η άτυχη γυναίκα προδόθηκε από την καρδιά της και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Πέθανε η 49χρονη Μαρία

«Έβαλε το χέρι στην καρδιά του»: Αυτός είναι ο 18χρονος Θωμάς που πέθανε ξαφνικά σε μπαρ του Πειραιά

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 18χρονου σε μπαρ στον Πειραιά όπου είχε πάει με φίλους του να διασκεδάσει.

Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Παρασκευής είχε πάει με την παρέα του στο νυχτερινό κέντρο. Στο τέλος της βραδιάς, βγήκε από το μαγαζί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Πειραιάς: Έσβησε ξαφνικά ο 18χρονος Θωμάς

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη αιτία θανάτου. Ερευνάται αν το ποτό που κατανάλωσε ο 18χρονος Θωμάς στο μπαρ του Πειραιά ήταν νοθευμένο.

Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων του ο 18χρονος Θωμάς

Σύμφωνα με τον πατέρα του 18χρονου, που μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Tlive» οι νεαροί πήραν ένα μπουκάλι βότκα, ποσότητα δηλαδή που θεωρητικά δεν θα τους δημιουργούσε πρόβλημα. Ωστόσο, ξαφνικά το αγόρι αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, έβαλε το χέρι του στο στήθος και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων του. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Τζάνειο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Όπως μετέδωσε η ίδια εκπομπή, ο νεαρός καταγόταν από την Κω και είχε έρθει στην Αθήνα τους τελευταίους μήνες για σπουδές.

Κατά τις ίδιες πηγές, σήμερα έγινε η νεκροψία-νεκροτομή, χωρίς να υπάρχει ακόμη επίσημη αιτία θανάτου, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων. Τα δείγματα έχουν σταλεί σε δύο εργαστήρια προκειμένου να ερευνηθεί το συγκεκριμένο ποτό για οποιαδήποτε τυχόν πρόσθετη ουσία, δηλαδή αν ήταν νοθευμένο.

«Ήταν μια παρέα επτά άτομα. Είχαν πάρει ένα μπουκάλι βότκα και γλεντάγανε. Και κάποια στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία και έπεσε κάτω. Έπιασε, μου είπαν, το στήθος του και έπεσε» ανέφερε ο πατέρας του 18χρονου.

«Μου είπαν φίλοι του που ήταν εκεί ότι δεν είχαν πιει πολύ. Δεν είχε πρόβλημα. Ήταν από μικρός στο μπάσκετ, στους χορούς. Έπαιζε μπάσκετ, λίγο ποδόσφαιρο και τελευταία χόρευε» πρόσθεσε συντετριμμένος.

Συγγενής της οικογένειας είπε πάντως ότι από το νοσοκομείο ανέφεραν ότι το παιδί πέθανε από καρδιά.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Να σημειωθεί ότι ένα 24ωρο μετά το συμβάν, κατά τη διάρκεια ελέγχου, συνελήφθησαν έξω από το νυχτερινό μαγαζί δύο άνδρες, ηλικίας 37 και 42 ετών. Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: