«Περνάω πολύ δύσκολα, με αρρωσταίνει η ίδια μου η οικογένεια»: Σε άσχημη κατάσταση η Δήμητρα Αλεξανδράκη

March 29, 2024

«Περνάω πολύ δύσκολα, με αρρωσταίνει η ίδια μου η οικογένεια»: Σε άσχημη κατάσταση η Δήμητρα Αλεξανδράκη


Διαφ.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται ότι περνάει δύσκολες ώρες, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το τελευταίο διάστημα.

Δύσκολη περίοδος για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Ειδικότερα, το μοντέλο και επιχειρηματίας, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram και μοιράζεται συχνά τα προβλήματά της και όσα την απασχολούν με τους ακόλουθούς της, αποκάλυψε ότι, το τελευταίο διάστημα, περνάει μια δύσκολη περίοδο.

Όπως γράφει στο βίντεο που δημοσίευσε χθες, Πέμπτη, το βράδυ: «Δε με καταβάλει η σωματική κούραση αλλά η ψυχολογική. Νιώθω ότι αυτό με αρρωσταίνει. Το κρίμα είναι να σε αρρωσταίνει η ίδια σου η οικογένεια».

Το πρόβλημα υγείας της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Στο βίντεο αναφέρει ότι «τελείωσα τη δουλειά πριν λίγο, πάω να μαζευτώ σπίτι. Παιδιά, περνάω πραγματικά πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω, αυτή η αρρώστια δε λέει να φύγει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο. Εκεί που παίρνω φόρα να κάνω πράγματα, μετά κάνει μια φραπ και με κατεβάζει πάλι κάτω. Κλείνει η φωνή μου, με πιάνει το κεφάλι μου, τα πάντα. Πότε θα φύγει αυτό το πράγμα;».

Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την πλαστική της Ιωάννας Τούνη: “Εγώ της είπα να μην κόψει τη μύτη της γιατί…”

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρεται μεταξύ άλλων στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την προσωπική της ζωή, αλλά και στις συμβουλές που έδωσε στην Ιωάννα Τούνη πριν προβεί στην ρινοπλαστική επέμβαση.

Για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξομολογείται: «Αυτή την κοπέλα εγώ θα την παντρέψω. Την έχω στην πλάτη μου, να της μάθω πέντε πράγματα να την πάρει ένας άνθρωπος. Την Αλεξάνδρα στις σχέσεις την έχουν αν μπιμπελό και την έχουν κακομάθει».

Για την πλαστική στην μύτη της Ιωάννας Τούνη αναφέρει: «Με το που την είδα (σ.σ μετά την πλαστική στη μύτη) άρχισα να γελάω, μετά την κοιτούσα και είχα πάθει σοκ! Εγώ της είπα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά μας, κάνε μπότοξ αλλά να μην τα αλλάζεις. Ο Δημήτρης θέλει να βάλει μαλλιά».

Τέλος, κλείνει την συνέντευξη της με μία είδηση βόμβα που αφορά την προσωπική της ζωή. «Έχω παντρευτεί, εσείς να ψάχνετε ακόμα να ρωτάτε, δεν θέλω να κάνω παιδιά προς το παρόν και όσο περνάει ο καιρός το θάβω.»

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: