Κομψός και αριστοκρατικός όπως αρμόζει σε γαλαζοαίματο: Ο πρίγκιπας Παύλος βόλταρε στην Αθήνα & αποθεώθηκε

March 29, 2024

Κομψός και αριστοκρατικός όπως αρμόζει σε γαλαζοαίματο: Ο πρίγκιπας Παύλος βόλταρε στην Αθήνα & αποθεώθηκε


Διαφ.

Ο πρίγκιπας Παύλος επισκέφθηκε την Ελλάδα, για επαγγελματικές υποχρεώσεις, χωρίς τη Μαρί Σαντάλ και βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας το κοστούμι του.

Ειδικότερα, τον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός σε βόλτα στην Αθήνα, όπου τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του με το στιλάτο ντύσιμό του.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ επέλεξε κοστούμι σε μπλε απόχρωση, λευκό πουκάμισο και γραβάτα σε μπλε – άσπρο με ρίγες, κλασικά γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι double monk strap shoes.

Ο πρίγκιπας Παύλος παραδίδει μαθήματα στιλ

Τα monk strap είναι ένα ένα στυλ παπουτσιού χωρίς κορδόνια, που σταθεροποιείται στο πόδι με ένα ή περισσότερα λουριά. Η γλώσσα του παπουτσιού κλείνει με μια αγκράφα κι αν η αγκράφα είναι διπλή, τότε μιλάμε για “Double Monk”.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια χρονολογούνται από τους Ευρωπαίους μοναχούς του 15ου αιώνα, οι οποίο εργάζονταν στα χωράφια. Πιστεύεται ότι αυτοί οι μοναχοί φορούσαν σανδάλια με λουράκια την καθημερινότητά τους και από εκεί ήλθε η έμπνευση για το εν λόγω στιλ παπουτσιού.

Τα ίδια double monk shoes φορούσε ο Παύλος στο μνημόσυνο του πατέρα του, στο Γουίνδσορ, πριν από ένα μήνα.

Ο πρίγκιπας Παύλος στο κέντρο της Αθήνας

Το κομψό ντύσιμο του πρίγκιπα Παύλου

Ο πρίγκιπας Παύλος στο κέντρο της Αθήνας

Άλλαξε όνομα, έγινε ηθοποιός, παίζει Netflix: Τέλος ο «πρίγκιπας» Αχιλλέας, περήφανοι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο, αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει ηθοποιός.

Πρόκειται για το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ο οποίος εκτός από ηθοποιός είναι και influencer.

Το νέο όνομα του Αχιλλέα Γλύξμπουργκ

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ κάνει καριέρα ως ηθοποιός

Ο Αχιλλέας έχει εμφανιστεί στο CBS στη σειρά “Τόλμη και Γοητεία”, ενώ τώρα συμμετέχει στην ταινία του Netflix “No Hard Feelings” και ετοιμάζει το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Αναφερόμενος στην υποκριτική, μιλώντας στο περιοδικό Paper, επεσήμανε «ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα “αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός“».

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ άλλαξε όνομα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: