Πανέμορφη γιαγιά με σώμα 20ρας, πάει με μπικίνι στην παραλία και κανείς δεν την πιστεύει όταν λέει την ηλικία της

March 29, 2024

Πανέμορφη γιαγιά με σώμα 20ρας, πάει με μπικίνι στην παραλία και κανείς δεν την πιστεύει όταν λέει την ηλικία της


Διαφ.

Μια διαφορετική γιαγιά που την περνάνε για εγγονή της παραδέχεται ότι δεν θα έβγαινε ποτέ με άντρα της ηλικίας της.

Μια διαφορετική γιαγιά

Η 65χρονη Lesley Maxwell από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας είναι personal trainer και δείχνει απίστευτη χάρη στο τρελό πρόγραμμα γυμναστικής της.

Η παθιασμένη με το γυμναστήριο Αυστραλή ισχυρίζεται ότι είναι “αγέραστη” και κατακλύζεται συνεχώς από κομπλιμέντα από άντρες που έχουν πάνω από τη μισή ηλικία της.

Είναι 65 ετών και την μπερδεύουν για αδερφή της εγγονής της

Η Lesley έχει τρία παιδιά και τρία εγγόνια και σίγουρα όταν τη βλέπεις δεν σκέφτεσαι την δική σου! Μια πρόσφατη φωτογραφία της με μοβ μαγιό έκανε θραύση με το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ φωνάζει “ποτέ δεν είσαι αρκετά μεγάλη με μπικίνι”. Η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 4.500 σχόλια, με τους χρήστες να επαινούν την “καυτή γιαγιά”, κοπλιμέντα που φαίνεται πως η ίδια απολαμβάνει.

Αλλά η σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πιστεύει ότι η εμφάνισή της είναι απλώς θέμα επιστήμης.

«Το fitness δεν είναι απλά θέμα εμφάνισης. Είναι συναίσθημα. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να νιώθεις ότι έχεις ένα υγιές και γερό σώμα. Το θέμα είναι ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά για σένα. Ακόμα και αν πληρώσεις κάποιον να το κάνει» λέει η 65χρονη.

Μας λέει το μuστικό της

Και συνεχίζει: «Οι γυναίκες αποκτούμε τη δική μας αξία όσο μεγαλώνουμε – νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, νιώθουμε σέξι- ειδικά αν είμαστε σε φόρμα και υγιείς. Μπορούμε πραγματικά να αντιστρέψουμε τη διαδικασία γήρανσης μέσω της διατροφής και της αποτελεσματικής άσκησης. Το να χτίζουμε τους μύες, να καίμε το λίπος και να έχουμε ένα υγιές σώμα εξαρτάται από εμάς. Υπάρχουν δύο τρόποι γήρανσης: ο ένας είναι η χρονολογική ηλικία που είναι από την ημερομηνία γέννησής σας μέχρι σήμερα. Ο ο άλλος είναι η βιολογική ηλικία, η οποία είναι πιο συναρπαστική. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νεότερο σώμα – να γίνουμε πιο αδύνατοι, πιο δυνατοί, πιο υγιείς»

Η ίδια εξηγεί: “Το γεγονός ότι είμαι “γκουρού” είναι απλά επιστημονικό: “Πάντα ένιωθα άνετα με το σώμα μου, αλλά μάλλον έχω ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα που νιώθω πιο fit και πιο δυνατή.

“Μου αρέσει να ενθαρρύνω άλλες γυναίκες να είναι αγέραστες και με αρκετή αυτοπεποίθηση για να φορούν ό,τι θέλουν. Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.

“Δεν είμαι σίγουρη αν είναι απλώς σύμπτωση, αλλά δεν έχω βγει ποτέ με άντρα της ηλικίας μου. Ίσως επειδή είμαι νέα στην καρδιά συν το ότι το να έχεις ένα γυμνασμένο, δυνατό και τονωμένο σώμα κάνει τον καθένα να νιώθει άχρονος”.

Η Lesley προσθέτει: Υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο τρόποι γήρανσης, οι οποίοι είναι “χρονολογικοί και βιολογικοί”.

“Η χρονολογική ηλικία μετριέται σε χρόνια, αλλά η βιολογική ηλικία αναφέρεται στο πόσο χρονίζουν τα κύτταρά σας, συμπεριλαμβανομένης της μυϊκής μάζας και της οστικής πυκνότητας.

“Η βιολογική σας ηλικία μπορεί κάλλιστα να είναι πολύ χαμηλότερη από τη χρονολογική σας ηλικία. Δεν είναι συναρπαστικό αυτό; Μπορούμε στην πραγματικότητα να δημιουργήσουμε ένα νεότερο σώμα – το οποίο παρεμπιπτόντως αισθάνεται καταπληκτικά.

“Μαθαίνοντας πώς να γυμνάζεστε αποτελεσματικά με βάρη και ενσωματώνοντας κινήσεις που προσθέτουν άπαχο σωματικό ιστό και ενισχύουν τα οστά μας, θα καθυστερήσουμε τη διαδικασία γήρανσης.

“Έχω τη δική μου μέθοδο προπόνησης και διατροφής που μου αρέσει να μοιράζομαι και που μπορεί να κάνει ο καθένας σε οποιαδήποτε ηλικία. Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε ένα νεότερο και πιο δυνατό σώμα.

“Το να γινόμαστε αγέραστες κάνει τα ραντεβού να μην έχουν να κάνουν τόσο με το να ταιριάζουμε ηλικίες, αλλά περισσότερο με το ποιος μας ελκύει και το αντίστροφο”.

«Ακούω από πολλές γυναίκες ότι φταίνε οι αρμόνες και μου αρέσει να διαλύω αυτό τον μύθο. Πιστεύω ότι αν αλλάξουμε φαγητό και προπόνηση σίγουρα κάτι θα αλλάξει στο σώμα και την υγεία μας».

«Το μόνο συμπλήρωμα που χρησιμοποιώ είναι η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος καθώς την προσθέτω στη βρώμη μου το πρωί και φτιάχνω το περίφημο μιλκ σέικ μου με σπόρους κάνναβης, έναν ωμό κρόκο αυγού και κατσικίσιο γιαούρτι» επισημαίνει. Το αγαπημένο της γεύμα; Τρία αυγά ποσέ, ψωμί και λάχανο τουρσί και αγαπημένο ρόφημά ο καφές με κουρκουμά!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: