Κανείς δεν το περίμενε αυτό που έκανε: Η αντίδρασή του Μάνου Δασκαλάκη μετά τα ισόβια στην Ρούλα Πισπιρίγκου

March 30, 2024

Κανείς δεν το περίμενε αυτό που έκανε: Η αντίδρασή του Μάνου Δασκαλάκη μετά τα ισόβια στην Ρούλα Πισπιρίγκου


Διαφ.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ένιωσε ανακουφισμένος με τη δικαστική απόφαση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της κόρης τους Τζωρτζίνας και δικαιωμένος που έκανε την επιλογή για υποστήριξη της κατηγορίας.

Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη με την καταδίκη της πρώην συζύγου του

Ο ένας από τους δύο δικηγόρους του Μάνου Δασκαλάκη, μιλώντας στην εκπομπή T-live, αποκάλυψε πως αντέδρασε ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μετά την δικαστική απόφαση για ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ανακουφισμένος και δικαιωμένος ο Μάνος Δασκαλάκης

Όπως χαρακτηριστικό υπογράμμισε «ξεφυσούσε. Ήταν πάρα πολύ μεγάλο το κόστος για τον εντολέα μου σε ψυχολογικό επίπεδο. Ανυπομονούσε εδώ και μεγάλο διάστημα για την κρίση του δικαστηρίου, για το αποτέλεσμα. Βγαίνοντας, ήταν ανακουφισμένος στο άκουσμα της απόφασης και είναι δικαιωμένος που έκανε την επιλογή για υποστήριξη της κατηγορίας. Καταλαβαίνω ότι σε ένα κοινωνικό επίπεδο, το πρώτο διάστημα σχολιάστηκε ο κος Δασκαλάκης λόγω του ότι στάθηκε δίπλα στη σύζυγό του στην κοινή συνέντευξη και νομίζω ότι εκεί έχει αδικηθεί για το ποιος είναι πραγματικά. Με την υποστήριξη της κατηγορίας και με αυτή τη ψυχραιμία έβαλε το λιθαράκι του, ώστε να αναδειχθούν τα κρίσιμα περιστατικά».

Μαθεύτηκαν όλα: Γι’ αυτό ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πάει πλέον στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, τι συνέβη

Τέλος στα σενάρια για τον λόγο που δεν πηγαίνει ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου έδωσε ο συνήγορός του.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίζεται με τις καταθέσεις τριών γιατρών. Ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από τα δικαστήρια και, μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε τον λόγο που ο πατέρας των τριών κοριτσιών δεν πηγαίνει πλέον να παρακολουθεί τις ακροαματικές διαδικασίες.

«Ο κύριος Δασκαλάκης έχει βρει δουλειά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έρχεται το τελευταίο διάστημα στο δικαστήριο. Σε επόμενες συνεδριάσεις, σε κάποιους συγκεκριμένους γιατρούς θα πάρει άδεια από τη δουλειά του και θα είναι εδώ. Και φυσικά αν κληθεί από το δικαστήριο ξανά. Αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να βρει δουλειά», είπε αρχικά ο κ. Γεωργακόπουλος.

Στη συνέχεια, ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη πρόσθεσε: «Έχει βρει εργασία ως επιθεωρητής σε μια μεγάλη εταιρεία. Γνωρίζουμε πού αλλά δεν υπάρχει λόγος να το πούμε. Είναι επιθεωρητής. Πάει και επιθεωρεί κάποια καταστήματα. Αυτή είναι η εργασία του Μάνου Δασκαλάκη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: