Κουκλάρα στα λευκά, σαν άγγελος: Απαστράπτουσα η Τατιάνα Μπλάτνικ βγήκε ντυμένη έτσι & τη χάζευε όλη η Αθήνα

March 30, 2024

Κουκλάρα στα λευκά, σαν άγγελος: Απαστράπτουσα η Τατιάνα Μπλάτνικ βγήκε ντυμένη έτσι & τη χάζευε όλη η Αθήνα


Διαφ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μία δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, παραμονές της εθνική επετείου της 25ης Μαρτίου και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το κομψό ντύσιμό της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ παραδίδει μαθήματα κομψότητας

Ειδικότερα, η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου επέλεξε ένα λευκό κοστούμι σε κλασικό ύφος, με κοκάλινα κουμπιά, από μέσα λευκό τοπ, clutch σε caramel τόνο και ψηλοτάκουνες γόβες με λεοπάρ prints, ενώ φόρεσε εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα.

Το κομψό ντύσιμο της Τατιάνας Μπλάτνικ

Τατιάνα Μπλάτνικ ντύσιμο

Τατιάνα Μπλάτνικ ντύσιμο

Ούτε χαβιάρι, ούτε γαλοπούλα: Το απλό & ταπεινό φαγητό που μαγειρεύει η Τατιάνα Μπλάτνικ κάθε Πρωτοχρονιά

Η Τατιάνα Μπλάτνικ κρατάει μία ξεχωριστή παράδοση, στο γιορτινό τραπέζι, κάθε Πρωτοχρονιά και δεν είναι άλλη από το φαγητό που ετοιμάζει.

Ειδικότερα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ αποκάλυψε το φαγητό που μαγειρεύει την πρώτη μέρα του χρόνου, φακές με κρέας και καρότα, μία συνταγή που- όπως υπογραμμίζει- τη φέρνει σε επαφή με τις ρίζες της.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάντνικ

Όπως επεσήμανε η νύφη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: “Παράδοση και Ταυτότητα

Με το να προέρχομαι από παντού και πουθενά, το μόνο που επιδιώκω να διατηρώ είναι οι παραδόσεις μου, και το να μαγειρέψω φακές την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου είναι μία από αυτές. Και όλη η οικογένειά μου συζητά, τι κρέας χρησιμοποίησα και σε τι ποσότητα. Αυτές οι φακές φτιάχτηκαν με αγάπη.

2024: Η χρονιά που βρίσκω την κληρονομιά μου και τις ρίζες μου και είμαι ενθουσιασμένη. Μείνετε συντονισμένοι. Ποιές είναι οι δικές σας πρωτοχρονιάτικες παραδόσεις;”.

Η παράδοση που κρατάει η Τατιάνα Μπλάτνικ την πρώτη μέρα του χρόνου

Τατιάνα Μπλάτνικ παράδοση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: