Δυστυχώς, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα νέα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, το ξαφνικό συμβάν

March 30, 2024

Δυστυχώς, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα νέα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, το ξαφνικό συμβάν


Διαφ.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν πρόλαβε να επιστρέψει εγκαίρως στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η θεατρική παράσταση των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου “Για μια Ζωή”, στο θέατρο Πειραιώς 131, προχθές, Τετάρτη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ζήτησε δημόσια συγνώμη

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση, αυτό το διάστημα πραγματοποιεί γυρίσματα για την εκπομπή του στο Mega, “Fishy” και ταξιδεύει εκτός Αθηνών και η πτήση στην οποία είχε κλείσει εισιτήριο για να επιστρέψει στην Αθήνα, από το μέρος που βρισκόταν, ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ταξιδέψει με πλοίο, αλλά δεν έφτασε εγκαίρως.

Μάλιστα, ο ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες, ζητώντας δημόσια “συγγνώμη” από τους θεατές και τους συντελεστές του έργου, για την ακύρωση.

Η ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Τις δύο φωτογραφίες, συνόδευσε με τη λεζάντα «Τι το ήθελα το στόρι με τις σοκολάτες; Ξεκίνησα για αεροπλάνο, μου βγήκε καράβι. Ζητάω συγγνώμη από τους θεατές και τους συντελεστές της παράστασής μας που έγινα η αιτία να ακυρωθεί η σημερινή παράσταση. Από αύριο ξανά “Για μια Ζωή” στο θέατρο Πειραιώς 131. Το αεροπλάνο δεν πέταξε, το καράβι έρχεται».

Γιάννης Τσιμιτσέλης ανάρτηση

«Την Ελένη Μενεγάκη πως την… έψησες;» “Κάγκελο” ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν ο τελευταίος που επισκέφθηκε το πλατό του «Γεια Σου». Ο πολύ αγαπητός ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας τη ζωή του και την πορεία του στο χώρο του θεάματος. Μας είπε πολλά ενδιαφέροντα και απολαυστικά πράγματα, και φυσικά ρωτήθηκε και για την αγαπημένη του δραστηριότητα, το ψάρεμα. Οι όμορφες στιγμές που περνάει στον κόσμο των ψαρέματος τον γεμίζουν από ενέργεια και χαρά. Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός μας αποκάλυψε πώς η αγάπη του για το ψάρεμα τον οδήγησε να δημιουργήσει τη δική του εκπομπή, το απίθανο “Fishy”, που μεταδίδεται στο MEGA.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα όσα αποκάλυψε στο «Γεια Σου»

«Το ψάρεμα το ξεκίνησα από το Μεσολόγγι, από τον μπαμπά μου. Είχα βάρκα, πηγαίναμε για δίχτυα, για πυροφάνι, οπότε από μικρός μου άρεσε όλη αυτή η διαδικασία» τόνισε αρχικά ο πετυχημένος ηθοποιός.

Ενώ συμπλήρωσε πως: «Στην Κατερίνα (Γερονικολού) δεν αρέσει πολύ το ψάρεμα, ιδανικά θα ήθελε να ψαρεύει και ταυτόχρονα να διαβάζει ένα βιβλίο. Της λέω ότι αυτό δεν γίνεται. Εγώ ασχολούμαι με ψεύτικα δολώματα, οπότε είμαι συνεχώς σε κίνηση. Ειδικά μετά την εκπομπή εξελίχθηκα πάρα πολύ σε αυτό»

Πως έπεισε την Ελένη Μενεγάκη να πάει στο “Fishy”

Αυτή η φράση άνοιξε τον δρόμο για τη Μαρία Μπακοδήμου να μεταφέρει τη συζήτηση στο “Fishy”. Ειδικότερα η κουβέντα πήγε στους απαιτητικούς καλεσμένους που κατάφερε να φιλοξενήσει, όπως η αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη.

«Επειδή πηγαίνω στην Ελένη κάθε χρόνο, της είχα πει κάποια στιγμή ότι θα κάνω την εκπομπή και μου λέει: ναι, θα έρθω. Λέω: εντάξει, βλακείες μου λέει, αποκλείεται να έρθει», ανάφερε ο ηθοποιός

«Κι άλλοι πηγαίνουν κάθε χρόνο αλλά η Ελένη δεν πηγαίνει», σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου, διακόπτωντάς τον.

Με το γνωστό ηθοποιό να της απαντά: «Της το ξαναλέω, μου λέει: πότε να έρθω; Της λέω: αύριο. «Ωραία, αύριο θα είμαι εκεί», μου λέει. Ήρθε, ήταν απίστευτη καλεσμένη, γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε στο παραμικρό. Ειδικά στον γυρισμό που είχε βγάλει αέρα και φάγαμε γερό «κοπάνημα», είχε μπει μέσα στην καμπίνα και γελούσε συνέχεια»

«Πέρασε και πέρασα πολύ ωραία», είπε κλείνοντας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: