Crop top, ψηλά τακούνια, σγουρά μαλλιά, κορμάρα: Η Θεοδώρα Μανωλίδου στα 25, ξεπερνά σε ομορφιά και τη μαμά της

April 15, 2024

Crop top, ψηλά τακούνια, σγουρά μαλλιά, κορμάρα: Η Θεοδώρα Μανωλίδου στα 25, ξεπερνά σε ομορφιά και τη μαμά της


Διαφ.

Το Σαββατοκύριακο η γνωστή μουσικός, Ευγενία Μανωλίδου, και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησαν μία οικογενειακή έξοδο στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Ελληνικής Αγωγής.

Τα βλέμματα τράβηξε η 25χρονη Θεοδώρα, η οποία φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της, Ευγενία Μανωλίδου, και τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον μικρό της αδελφό, Περσέα Γεωργιάδη.

Η νεαρή κοπέλα φορούσε ένα μαύρο παντελόνι το οποίο συνδύασε με ένα crop top σε μπεζ χρώμα.

Θυμίζουμε ότι η Ευγενία Μανωλίδο έχει κάνει δύο γάμους. Σε ηλικία 21 ετών παντρεύτηκε τον ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Θεοδώρα. Από τον γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη έχει αποκτήσει τον Περσέα και τον Αλκαίο.

Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου μαζί με τα μικρότερα αδέλφια της πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κι εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Ευγενία Μανωλίδου είναι η πρωταγωνίστρια της ζωής μου»

«Η Ευγενία είναι η πρωταγωνίστρια γενικώς και το απέδειξε σήμερα που διοργάνωσε μία καταπληκτική εκδήλωση. Όσοι δεν ήταν σήμερα εδώ, έχασαν κάτι μοναδικό» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης: “Χαλί” στα πόδια της Μανωλίδου ο Μπουμπούκος: «Την είδα και έπαθε ο εγκέφαλός μου κάτι»

Στο πλαίσιο της δημοφιλούς εκπομπής του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω», βρέθηκαν ως καλεσμένοι, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, το ζευγάρι μίλησε για το πώς οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και περιέγραψαν με ρομαντικές λεπτομέρειες από την αρχή της κοινής τους πορείας μέχρι την επισημοποίηση της σχέσης τους μέσω του γάμου.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, μοιράστηκε τον κεραυνοβόλο έρωτα που ένιωσε για την Ευγενία Μανωλίδου, αποκαλύπτοντας έτσι και την έντονη συναισθηματική σύνδεση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους.

«H Ευγενία ήρθε ως μαθήτριά μου στην Ελληνική Αγωγή. Εγώ είχα μία πρώτη σύζυγο που ήταν καταπληκτική κοπέλα, ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι, δεν μαλώσαμε ποτέ. Χωρίσαμε αγαπημένοι, έμεινε το δεξί μου χέρι στις Εκδόσεις Γεωργιάδη για 10 χρόνια αφότου είχαμε χωρίσει. Δεν είχα βγει τραυματισμένος, απλώς είχε κλείσει ένας προηγούμενος κύκλος. Η Ευγενία είχε ένα δύσκολο διαζύγιο που την ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια, τα έχουμε αφήσει πίσω μας αυτά», ανέφερε αρχικά για τη γνωριμία τους.
«Με τα παιδιά ταλαιπωρηθήκαμε πολύ», σχολίασε από την πλευρά της η Ευγενία Μανωλίδου, με τον σύζυγό της να συμπληρώνει ότι: «Τα παιδιά της Ευγενίας εγώ τα γνώρισα πολύ μικρά. Ήταν παιδιά που τα μεγάλωσα εγώ, και δεν τα ξεχωρίζω από τα άλλα παιδιά μου, καθόλου. Τα λατρεύω. Μεταξύ τους τα παιδιά μας έχουν δέσει πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ αγαπημένα».
«Την είδα και ερωτεύτηκα κατευθείαν. Ήταν δύσκολο στην αρχή. Η Ευγενία με ερωτεύτηκε στην πορεία, εγώ την ερωτεύτηκα από την αρχή, με το που την είδα. Έπαθε ο εγκέφαλός μου κάτι, αισθάνθηκα τα ηλεκτρικά κύματα να περνάνε δεξιά κι αριστερά», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με την Ευγενία Μανωλίδου να αποκαλύπτει πως για την ίδια «τα πράγματα ήταν πιο περίπλοκα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: