Mέση δαχτυλίδι και κοιλιά «πλάκα»: Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε έτσι στην εκπομπή & όλοι τη θαυμάσαμε

April 18, 2024

Mέση δαχτυλίδι και κοιλιά «πλάκα»: Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε έτσι στην εκπομπή & όλοι τη θαυμάσαμε


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσίασε σήμερα, στις 17 Απριλίου, αποκαλύπτοντας την κοιλιά της σε μια εικόνα που μας άφησε άφωνους!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα τοπ σε απόχρωση γαλάζιου, το οποίο συνδύασε με τζιν παντελόνι. Κατά τη διάρκεια ενός χορού, η μπλούζα της ανέβηκε, αλλά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, καθώς στα 54 της χρόνια και μετά από τέσσερις γέννες, διατηρεί την επίπεδη κοιλιά της!

Ελένη Μενεγάκη

Τι κάνει η Ελένη και παραμένει σταθερή στα κιλά της;

«Κάθε φορά που θέλω να κάνω μια μίνι αποτοξίνωση 2-3 ημερών επιλέγω σαλάτα με μαρούλι, κρεμμυδάκι, τόνο και ένα ψάρι με πολλά θρεπτικά συστατικά. Δεν νιώθω αδυναμία γιατί ο τόνος με κρατάει. Τρώω σαλάτες… κουβάδες ολόκληρους! Έτσι χορταίνω, δεν παχαίνω και αποτοξινώνω τον οργανισμό μου», είχε πει σε παλιότερη εκπομπή της.

Η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί το σώμα της σταθερό εδώ και πολλά χρόνια, διαθέτοντας μια πειθαρχία που θα ζήλευε και στρατιώτης. Όταν πρέπει να απαλλαγεί από μερικά επιπλέον κιλά που ενδεχομένως να έχει πάρει, παραμένει ανέπαφη στην αρχή, αλλά με τη συνέχεια να δυσκολεύεται περισσότερο στο ντύσιμο.

Παρόλα αυτά, δεν αρνείται τις απολαύσεις του καλού φαγητού, καθώς είναι εξαιρετική μαγείρισσα και λάτρης των νόστιμων γεύσεων και πικάντικων εδεσμάτων. Έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και το καλό κρασί, τα οποία αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα ενός υπέροχου δείπνου.

Όταν θέλει λίγο να μαζευτεί δεν τρώει υδατάνθρακες: «Όταν θέλω να μαζευτώ το δράμα μου είναι οι υδατάνθρακες! Έχω παρακολουθήσει και έχω προσέξει όταν σταματάω τα ζυμαρικά και θέλω να μπω σε πρόγραμμα, βλέπω αλλαγή στο σώμα μου. Γιατί το μακαρόνι είναι τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα στη διατροφή μου…»!

Δεύτερον, είναι προσεκτική με το βραδινό της γεύμα, αλλά πειραματίζεται καμιά φορά με κάποιες ατασθαλίες της το βράδυ.

Τρίτον, αποφεύγει τα γλυκά, καθώς δεν θεωρεί τον εαυτό της γλυκατζού!

Τέταρτον, δεν δίνει χώρο στο junk food και άλλα ανάλογα “αμαρτωλά” φαγητά στο σπίτι της, προτιμώντας το καλό, παραδοσιακό φαγητό.

Και το πέμπτο μυστικό για την τέλεια σιλουέτα της Ελένης Μενεγάκη, όπως έχει δηλώσει, είναι οι μεγάλες αποστάσεις που διανύει περπατώντας κάθε πρωί!

Γεμάτη ρυτίδες, χοντρή μύτη, μικρά χείλια: Έτσι θα είναι η Μενεγάκη στα 80 της, η τεχνητή νοημοσύνη «δίκασε»

Η τεχνητή νοημοσύνη έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα και τις ζωές μας και σειρά είχε η Ελένη Μενεγάκη, μετά την Καίτη Γαρμπή και η κορυφαία παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης δοκίμασε την τεχνητή νοημοσύνη. Η ΑΙ αλλάζει τον τρόπο ζωής με πρωτοφανή τρόπο και αλλάζει ακόμη και τον άνθρωπο. Η πρόοδος της είναι εντυπωσιακή και θα επιταχυνθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Έτσι θα είναι η Μενεγάκη στα 80 της, η τεχνητή νοημοσύνη «δίκασε»

Τελευταία, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίζεται συχνά χωρίς μακιγιάζ και μοιράζεται φωτογραφικό υλικό από την καθημερινότητά της. Την Τετάρτη 10 Απριλίου, ανέβασε μια selfie φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ, μεταφέροντας και την «καλημέρα» της στους φίλους της στα social media.

Για να έρθει η τεχνητή νοημοσύνη να «δικάσει» την φωτογραφία της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: