Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

April 19, 2024

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα


Διαφ.

Το Zara ανοίγει το μεγαλύτερο κατάστημά του στον κόσμο στην Αθήνα, στις 16 Μαΐου και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το καταναλωτικό κοινό σε τρεις ορόφους, συνολικής επιφάνειας 6.000 τ.μ.

Ειδικότερα, ο ισπανικός Όμιλος Inditex επέλεξε τον ανακαινισμένο πλέον Πύργο στον Πειραιά, που ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια, για να δημιουργήσει το μεγαλύτερο κατάστημα.

Το μεγαλύτερο κατάστημα Zara μετά το Πάσχα

Επίσης, θα λειτουργήσει και Zara Home, αλλά και άλλες εταιρείες του Ομίλου, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull & Bear και Bershka.

Το νέο κατάστημα θα αντικαταστήσει τα δύο υφιστάμενα καταστήματα, συνολικής επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία αυτή τη στιγμή λειτουργούν στον Πειραιά.

Σημειώνεται ότι τα αγαπημένα ρούχα έκλεισαν ήδη 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, με τη χώρα μας να θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες αγορές του Ομίλου Inditex σε πωλήσεις και No2 μετά την Ισπανία.

Ανοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στον κόσμο

Η μπλούζα κάνει μόνο 25€: Όλες πάνε στα Zara και ψάχνουν το σύνολο που έβαλε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή

Η Τατιάνα Στεφανίδου, δημιούργησε ένα πολύ ενδαφέρον office look για την Άνοιξη 2024 με κομμάτια από την αλυσίδα ένδυσης ZARA που μπορείς να αποκτήσεις και εσύ.

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε την πιο στιλάτη ZARA φούστα για τα ανοιξιάτικα office looks

Η Τατιάνα Στεφανίδου μπαίνει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες, καθώς το κοντομάνικο ZARA μπλουζάκι και η η φλοράλ φούστα της είναι ένα εξαιρετικά στιλάτο combo για τα office looks.

To γκρι πουλόβερ με την στρογγυλή λαιμόκοψη και τα κοντά μανίκια είναι μία έξυπνη επιλογή για την μεταβατική περίοδο της άνοιξης, ενώ η λεπτομέρεια με απλικέ κοσμήματα και πέρλες είναι το touch που κάνει τη διαφορά.

τατιανα_στεφανιδου

Η μίντι φούστα της παρουσιάστριας είναι μία κομψή – αλλά και ανατρεπτική- πρόταση για τα office looks. Το λουλουδάτο τύπωμα σε συνδυασμό με το λινό ύφασμα μετατρέπουν αυτό το fashion item σε must have.

Σύμφωνα με την επωνυμία ZARA “τα ρούχα με γραφικά μοτίβα και ζωηρές αποχρώσεις κυριαρχούν στη νέα σεζόν. Αυτή η φούστα συνδυάζει τη μοντέρνα έκδοση των φλοράλ σχεδίων με απαλά υφάσματα με λινό”.

τατιανα_στεφανιδου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: