Κολακεύει όλες τις 50άρες: Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε αυτό στα 54 της κι όλες ψάχνουν να το αγοράσουν

April 25, 2024

Κολακεύει όλες τις 50άρες: Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε αυτό στα 54 της κι όλες ψάχνουν να το αγοράσουν


Διαφ.

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και εαν αναζητάς έμπνευση για το τι να φορέσεις τις εορτές, η Ελένη Μενεγάκη έχει την λύση! Φόρεσε ένα σύγχρονο κουστούμι που είναι ιδανικό τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι, και μπορείτε απλά να το συνδυάζετε με διαφορετικό παντελόνι κάθε φορά.

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα κλασικό κουστούμι με λευκές και γκρι ρίγες, με το πάνω μέρος να μοιάζει με γιλέκο. Μπορείς να αντιγράψεις το look της για τις εμφανίσεις σου την άνοιξη και το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα μπορείς να φορέσεις ένα λευκό και μαύρο πουκάμισο από μέσα από το γιλέκο. Και φυσικά ταιριάζει απόλυτα και ένα έντονο κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση.

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασικού κουστουμιού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει απ’το MEGA, πάει 1η φορά σε αυτό το κανάλι & εκτοξεύει την τηλεθέαση στα ύψη

Μετά από τριάντα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη σίγουρα μπορεί να καμαρώνει για την επιτυχία της και τα μεγάλα νούμερα που κατά καιρούς έχει σημειώσει. Αλλά αν κάτι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια είναι να έχει δημιουργήσει μια τεράστια εμπορική αξία  η οποία πλέον δεν εξαρτάται από τα νούμερα και  καθιστά δυνατή κάθε διαπραγμάτευση συμβολαίου με τα κανάλια και ένα μεγάλο ατού στης συζητήσεις περι ανανεώσεων.

Ελένη Μενεγάκη – Προγραμματίστηκε ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος

Η απόφαση της Ελένης για το αν θα συνεχίσει με το Mega ή θα πάει σε άλλο κανάλι, καθώς και η ζώνη προβολής της εκπομπής της, προκαλεί αλυσίδα εξελίξεων στο τηλεοπτικό τοπίο, επηρεάζοντας το μέλλον της Δανάης Μπάρκα και της Φαίης Σκορδά, που εξαρτάται από την Ελένη.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να συναντήσει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στους δύο τους. Το ραντεβού ορίστηκε με πρωτοβουλία του στελέχους του ΣΚΑΪ, που είναι γυναίκα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: