Προδόθηκε η Άντζελα Δημητρίου: Είπε καταλάθος την αλήθεια για τη σχέση με την κόρη και την εγγονή της

April 25, 2024

Προδόθηκε η Άντζελα Δημητρίου: Είπε καταλάθος την αλήθεια για τη σχέση με την κόρη και την εγγονή της


Διαφ.

Πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 22 Απριλίου, η Άντζελα Δημητρίου παρευρέθηκε ως καλεσμένη σε μία επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της μπροστά στις κάμερες, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, στη σχέση της με την κόρη της, καθώς και στην εγγονή της.

Παρά τις πρόσφατες ταραχές στη σχέση της με την κόρη της, φαίνεται πλέον ότι έχουν ξαναβρεί την αρμονία τους. Η Άντζελα Δημητρίου αφιερώνει αρκετό χρόνο στην κόρη της και είναι στενά συνδεδεμένη με την εγγονή της, δείχνοντας έτσι τη σημασία που δίνει στις οικογενειακές της σχέσεις.

Άντζελα Δημητρίου

Τα όσα είπε:

«Έχω βάλει πολλές επώνυμα ρούχα στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι αυτό μου πηγαίνει πολύ. Το πιο ακριβό ρούχo είναι ένα πανάκριβο Donatella Versace», ανέφερε αρχικά με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε για το εντυπωσιακό φόρεμα που φορούσε.

Έπειτα, αναφέρθηκε σε μια προσωπική εμπειρία, αποκαλύπτοντας τη θλίψη της για την απώλεια της μητέρας της πριν από λίγες εβδομάδες και την αγάπη της για την εγγονή της, την οποία αγαπά με όλη της την καρδιά.

«Πέρασα πολύ άσχημα που έχασα τη μητέρα μου. Προσπαθώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Ακόμα είναι πολύ νωπά όλα και δεν μπορώ να πω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Προσπαθώ να ξανά έρθω κοντά σας γιατί μου έχετε λείψει και η δουλειά μου. Αυτό που με κάνει να χαμογελάω είναι η αγκαλιά της εγγονής μου και η αγάπη του κόσμου. Ήδη με έχει πει γιαγιά. Έχει δυο ονόματα Μιχαέλα και Αγγελική. Από τώρα αρχίζω και μαθαίνω νανουρίσματα στην εγγονή μου. Είναι σημαντικό να την έχω δίπλα μου. Η Μιχαέλα και εγώ είμαστε ένα. Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου φανερά συγκινημένη μιλώντας στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:

«Μεγαλώνει κι άλλο η οικογένεια»: Τρισευτυχισμένη η Άντζελα Δημητρίου, χαρμόσυνα νέα για την Όλγα Κιουρτσάκη

Η Όλγα Κιουρτσάκη, γνωστή για την ενεργή της παρουσία στο TikTok, πρόσφατα μοιράστηκε μια πολύ προσωπική αποκάλυψη απαντώντας σε ερώτηση χρήστη σχετικά με το αν εργάζεται αυτό τον καιρό. Η απάντησή της ήταν ειλικρινής και συγκινητική: εκείνη θεωρεί τη δουλειά της μητρότητας ως την “ωραιότερη δουλειά”, καθώς αφιερώνεται πλήρως στην ανατροφή της κόρης της.

Όλγα Κιουρτσάκη: Τα όσα ανέφερε

Όταν ρωτήθηκε με ποιον τρόπο βιοπορίζεται, τότε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έγραψε: «Δόξα το Θεό δουλεύει ο άντρας μου (Φώτης Λώσης) και βγάζει αρκετά και για τους τρεις μας.

Κάτσε και σε λίγο καιρό θα βάλουμε μπρος να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένειά μας».

Να σας θυμίσουμε ότι η Όλγα Κιουρτσάκη σε ένα βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα ανέφερε: «Εγώ έβγαλα καινούριο παιδικό τραγουδάκι. Να σας το πω; Να το πω Μιχαέλα;»

Και με αφορμή τα σχόλια του στυλ «Γιατί δεν πήρε το όνομα της γιαγιάς Άντζελας;», η Όλγα απάντησε: «Μιχαέλα – Αγγελική θα την βγάλουμε, την έχουμε ταγμένη» βάζοντας τέρμα στα όσα ακούγονταν και γράφονταν.

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα ειπώθηκε: «Υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της. Θέλει τα πάντα να ηρεμίσουν, να ηρεμίσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλι γενέσθαι».

Και στη συνέχεια σε δηλώσεις της η τραγοαυδίστρια τόνισε: «Ήδη με έχει πει γιαγιά. Έχει δυο ονόματα Μιχαέλα και Αγγελική. Από τώρα αρχίζω και μαθαίνω νανουρίσματα στην εγγονή μου, την ώρα που τρώμε. Είναι σημαντικό να την έχω δίπλα μου και να μου κρατάει συντροφιά. Η Μιχαέλα και εγώ είμαστε ένα. Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου»!

Ακολουθούν φωτογραφίες:

@olgadkiourtsaki Απάντηση στον χρήστη @aliki_valeri ♬ πρωτότυπος ήχος – OlgaDK


Πηγή

Διαβάστε επίσης: