Σάλος σήμερα με την Ιωάννα Τούνη: «Βομβαρδίζει» τους θαυμαστες της με φωτο από τις εξωτικές διακοπές της

May 6, 2024

Σάλος σήμερα με την Ιωάννα Τούνη: «Βομβαρδίζει» τους θαυμαστες της με φωτο από τις εξωτικές διακοπές της


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές της στις Σεϋχέλλες μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, και τον γιο τους, Πάρη, απολαμβάνουν τις εξωτικές παραλίες και μοιράζονται τις εντυπώσεις τους με τους ακόλουθους τους.

Στο προφίλ της, η Ιωάννα Τούνη περιγράφει με λεπτομέρεια τις δραστηριότητές της από την πρωινή ώρα μέχρι τις εξερευνήσεις σε γειτονικά νησιά και τα μπάνια τους στη θάλασσα, ενθουσιάζοντας τους ακόλουθους της.

Δείτε Φωτογραφίες:

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, η instagrammer πήγε με τον γιο της για πρωινό, κάτι το οποίο ανέβασε σε κλιπ. Σε άλλο βίντεο έδειξε τον σύντροφό της να περπατά μπροστά της μαζί με το παιδί τους.

Δείτε τα βίντεο:

Τα αρνητικά σχόλια στο Instagram:

Τη Μεγάλη Πέμπτη, η Ιωάννα Τούνη φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε σε μια εξωτική παραλία, ξαπλωμένη σε φοίνικα. Αφού ανέβασε τα στιγμιότυπα στο Instagram, έγραψε στη λεζάντα: «Ναι! Είναι τόσο μαγικά, όσο φαίνεται. Εσύ συμπεθέρα θα πας πουθενά για Πάσχα?» φέρνοντας «κύμα» σχολίων στη δημοσίευση.

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες της:

Οι followers άρχισαν να κοροϊδεύουν την Ιωάννα Τούνη, σχετικά με το πού θα πάνε το Πάσχα. Ένας από αυτούς της απάντησε ότι θα πάει μέχρι το σπίτι του θείου του «που είναι 2 τετράγωνα πιο κάτω» και άλλοι της έγραψαν για τα «εξωτικά χωριά τους» με χιουμοριστική διάθεση. «Εγώ που λες συμπεθέρα, θα πάω μέχρι τα Σαγαίικα Αχαΐας» σχολίασε μια ακόλουθος. «Στο εξωτικό Αγρίνιο» έγραψε κάποια άλλη. Κάποιος άλλος της απάντησε με χιουμοριστική διάθεση: «Συμπεθέρα, εγώ θα πάω μέχρι την αυλή που θα ψήνουμε».

Δείτε τα Σχόλια:

Ιωαννα τούνη: Ποζάρει με απoκαλυπτικo μαγιo μετά τις πλαστικές και δείχνει περήφανη, την μεγάλη αλλαγή επάνω της

Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη, βρίσκονται στις Σεϋχέλλες, για τις διακοπές του Πάσχα και η επιχειρηματίας ποζάρει με μαγιό, μετά την πλαστική που έκανε στο στήθος.

Η Ιωάννα Τούνη με μαγιό

Η Influencer μπορεί όλη μέρα να κυνηγάει τον Πάρη στις παραλίες του νησιού, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για να βγάλει φωτογραφίες.

Μάλιστα, η επιχειρηματίς έδειξε στους ακόλουθούς της πώς φαίνεται το νέο της στήθος, τόσο με μπικίνι, όσο και με ολόσωμο, μετά την πλαστική επέμβαση που έκανε, πριν λίγες εβδομάδες.

«Με την εγκυμοσύνη και ειδικά μετά τον θηλασμό το στήθος μου ήταν άλλο στήθος. Αυτό που έλεγα είναι ότι ήμουν σαν μια 70χρονη γριούλα. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό, είναι πολύ φυσιολογικό» είχε υπογραμμίσει η σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το νέο στήθος της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη στήθος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: