“Εφιαλτικές” στιγμές για την Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

May 6, 2024

“Εφιαλτικές” στιγμές για την Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη, που περνάει τις πασχαλινές διακοπές της στις Σεϋχέλλες, μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, ανάρτησε ένα βίντεο, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της πως είχαν πάει για φαγητό και ο μικρός Πάρης τους άλλαξε τα σχέδια.

Με την μπουκιά στο στόμα έφυγε από το εστιατόριο η Ιωάννα Τούνη

Όπως υπογραμμίζει στο βίντεο η influencer “σήμερα ήταν από τις εξόδους που ο Πάρης δεν καθόταν με τίποτα μαζί μας να φάμε… Μας άκουσε όλο το μαγαζί και τα περίχωρα, οπότε προσπαθήσαμε να τσιμπήσουμε εναλλάξ με τον Δημήτρη, ενώ είχαμε το μωρό βόλτα στον κήπο και φύγαμε τρέχοντας με την μπουκιά στον λαιμό. Αλλά όταν έχεις μωρό είναι και αυτά στο πρόγραμμα… Την επόμενη φορά ελπίζουμε να πάει καλύτερα η έξοδος! Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποθαρρύνεστε οι μαμάδες, πως μόνο τα παιδιά τα δικά σας παθαίνουν τέτοια ξεσπάσματα… Είναι φυσιολογικό και είναι στο πρόγραμμα”.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη από τις Σεϋχέλλες

Ιωάννα Τούνη Σεϋχέλλες

Πήγε στις Σεϋχέλλες για Πάσχα: Η Ιωάννα Τούνη κολυμπάει σε μαγευτικές παραλίες – Χαμός κάτω από τα βίντεό της

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, και τον γιο τους Πάρη, αποφάσισαν να περάσουν το Πάσχα σε έναν από τους πιο εξωτικούς προορισμούς, τις Σεϋχέλλες.

Αφήνοντας πίσω τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, έφτασαν στο διαμέρισμα που θα διαμένουν και η Ιωάννα αποφάσισε να κάνει έναν room tour στο TikTok για τους διαδικτυακούς της φίλους, παρουσιάζοντας τον όμορφο χώρο διαμονής τους. Επίσης, αποκάλυψε τον λόγο που δεν ενημέρωσε τους followers της πριν από την άφιξή της, αφού ήθελε να αποφύγει το άγχος της πτήσης και της προετοιμασίας.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι και ο μικρός Πάρης απολάμβαναν την παραλία, αφού αποχώρησαν από το διαμέρισμά τους για ένα δροσιστικό μπάνιο στη θάλασσα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: