Χαλκίδα: Σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία από τα γιορτινά λαμπάκια ο αδέσποτος σκυλάκος Τσίμπλας- Ο δήμος τα είχε ελέγξει;

March 22, 2022

Χαλκίδα: Σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία από τα γιορτινά λαμπάκια ο αδέσποτος σκυλάκος Τσίμπλας- Ο δήμος τα είχε ελέγξει;


Διαφ.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη αυτές τις μέρες στην πόλη της Χαλκίδας. Μια πόλη που στολίστηκε από το Δήμο, έβαλε τα γιορτινά της, δέντρα, φάτνες και λαμπάκια. Λαμπάκια που τα έβαλε όμως ο δήμος όπως να ‘ναι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα αδεσποτάκι από ηλεκτροπληξία.
Ναι, σε αυτή τη χώρα όλα μπορούν να συμβούν. Όπως μας ενημερώνουν οι Εθελοντές Αδέσποτων Χαλκίδας ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ εδώ και κάποιες μέρες έψαχναν τον αδέσποτο Τσίμπλα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τα στέκια του, όπου τον φρόντιζαν. Και άρχισαν τις εκκλήσεις για βοήθεια. Μήπως κάποιος τον είδε ή μήπως κάποιος ξέρει κάτι.
Τα νέα δυστυχώς που έφτασαν στα αυτιά τους δεν ήταν καλά. Ο σκυλάκος είχε πεθάνει από ηλεκτροπληξία στο στολισμό της παραλίας. Η άλλη δε αδεσποτούλα σκυλίτσα, η Χαρά, που ήταν εκεί, από πάνω ούρλιαζε.
Απίστευτο συμβάν. Κανένας έλεγχος στα λαμπάκια; Πώς τα τοποθέτησε έτσι ο δήμος χωρίς να τα τσεκάρει; Καλοί οι στολισμοί και τα πανηγύρια αλλά αυτό ήταν κάτι εγκληματικό. Στη θέση του άτυχου ζώου, θα μπορούσε να ήταν ο καθένας μας.
Θα τιμωρηθεί άραγε κανείς; Ή θα βγουν λάδι, όπως βγαίνουν πάντα οι δήμοι. Ακόμα και στα μεγάλα εγκλήματά τους.
Οι Εθελοντές Αδέσποτων Χαλκίδας κάνουν έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι για το άλλο αδεσποτάκι εκεί, τη Χαρά. Να βρει ασφάλεια και σιγουριά γιατί και αυτή κινδυνεύει, όχι μόνο από λαμπάκια αλλά από τα πάντα.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: