Γονείς παιδιού με Προβλήματα όρασης υιοθετούν Τυφλό γατάκι και Εκείνοι γίνονται οι Καλύτεροι φίλοι!

April 13, 2022

Γονείς παιδιού με Προβλήματα όρασης υιοθετούν Τυφλό γατάκι και Εκείνοι γίνονται οι Καλύτεροι φίλοι!


Διαφ.

Όταν έμαθε ότι 3 γάτες, μεταξύ των οποίων ένας τυφλός και η μητέρα του, αναζητούσαν σπίτι, μια οικογένεια με ένα από τα παιδιά με προβλήματα όρασης επικοινώνησε με το καταφύγιο. Δεν περίμενε να επιλεγεί, καθώς οι αιτήσεις ήταν πολλές.



Τρείς γάτες περίμεναν να υιοθετηθούν σε ένα καταφύγιο που βρίσκεται στο Sioux City , στην πολιτεία της Αϊόβα. 1300 χιλιόμετρα μακριά, στο Οχάιο, μια οικογένεια που συγκινήθηκε από την ιστορία τους είχε έρθει σε επαφή με τη δομή υποδοχής με σκοπό να τις υιοθετήσει . Το ίδιο είχαν κάνει και πολλοί άλλοι. Οι αιτήσεις προήλθαν από 20 διαφορετικές πολιτείες, λέει ο SiouxLandProud .

Ο Paul Nestor και η σύζυγός του Amy συνέχισαν να σκέφτονται αυτό το τρίο αιλουροειδών, συμπεριλαμβανομένου ενός τυφλού και της μητέρας του. Ήξεραν ότι υπήρχε «ανταγωνισμός» και πίστευαν ότι είχαν λίγες πιθανότητες να επιλεγούν από την ομάδα στο Κέντρο Υιοθεσίας & Διάσωσης Ζώων της πόλης Sioux City .

Η Amy και ο Paul είναι γονείς 3 παιδιών, συμπεριλαμβανομένου ενός αγοριού 12 ετών με προβλήματα όρασης που ονομάζεται Joshua . Όλα τα αδέρφια ήταν ενθουσιασμένα που καλωσόρισαν τις γάτες, αλλά ο Τζόσουα ήταν ακόμα πιο ενθουσιασμένος . Πάντα λάτρευε τα ζώα και κατά βάθος ήξερε ότι μπορούσε να βοηθήσει πολύ το τυφλό αιλουροειδές.

«Θα λυπηθούμε όλοι που θα τους δούμε να φεύγουν, αλλά θα γίνουν μέλη μιας στοργικής οικογένειας»
Όταν το καταφύγιο κάλεσε την οικογένεια για να τους πει ότι είχαν επιλεγεί για να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες των γατών, άφησαν τη χαρά τους να εκραγεί, όπως και τα παιδιά.

Η Cindy Rarrat , διευθύντρια του Κέντρου Υιοθεσίας & Διάσωσης Ζώων της πόλης Sioux City , λέει ότι αισθάνεται τόσο ευτυχισμένη γνωρίζοντας ότι έχει βρεθεί η καλύτερη δυνατή οικογένεια για τις 3 γάτες, όσο και πόνος καρδιάς για να τις δει να φεύγουν από το καταφύγιο. « Είναι εδώ για περίπου ενάμιση μήνα, οπότε όλοι δεθήκαμε μαζί τους. Θα στεναχωρηθούμε όλοι που θα τους δούμε να φεύγουν, αλλά ξέρω ότι θα γίνουν μια αγαπημένη οικογένεια ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: