Σκυλάκι Προσφέρει Παιχνίδι Σε Σκύλο Που Κλαίει Σε Βιντεοκλήση! (vid)

April 13, 2022

Σκυλάκι Προσφέρει Παιχνίδι Σε Σκύλο Που Κλαίει Σε Βιντεοκλήση! (vid)


Διαφ.

Σκυλάκι Προσφέρει Παιχνίδι Σε Σκύλο Που Κλαίει Σε Βιντεοκλήση!

Σκύλος: Μια ιστορία που μας συγκινεί ιδιαίτερα, ένα βίντεο που προκαλεί και σε εμάς δάκρυα στα μάτια. Μια χειρονομία από ένα σκυλάκι ήταν ικανή να κάνει το συγκεκριμένο βίντεο viral. Το τρυφερό και γλυκό σκυλάκι προσφέρει ένα παιχνίδι στον σκύλο που έκλαιγε ενώ βρισκόταν σε βιντεοκλήση. Έχει κρίνει σκόπιμο να του προσφέρει το παιχνίδι του για να τον κάνει να ηρεμήσει λίγο.



Η Πέπα είναι ένα γλυκό και αξιολάτρευτο σκυλάκι, που απλά δεν αντέχει όταν κλαίει η τετράποδη καλύτερή του φίλη. Και έτσι της προσφέρει το αγαπημένο του παιχνίδι σαν να ήταν ένα χρήσιμο αντικείμενο για να τον παρηγορήσει εκείνη τη στιγμή της ανάγκης.

Η σκηνή που δείχνει τη στοργή που νιώθει η Pepa προς τον άλλο σκύλο απαθανατίστηκε από τον κηδεμόνα της, Javi Escudero , τον Οκτώβριο του 2021. Η ιδιοκτήτρια θεώρησε σκόπιμο να μοιραστεί αυτή τη στιγμή αγνής καλοσύνης στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι φίλοι βλέπονται ο ένας τον άλλον σε στιγμές ανάγκης . Και αυτό το κουτάβι στο χρώμα της καραμέλας το απέδειξε φροντίζοντας τα συναισθήματα της τετράποδης φίλης της που εκείνη τη στιγμή είχε λίγο φόβο και λύπη βαθιά στην καρδιά της.

Ο Javi ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ σε μια βιντεοκλήση με έναν φίλο και τον σκύλο του. Και το μικρό γούνινο αγόρι άρχισε να μουρμουρίζει και να κλαψουρίζει. Η σκυλίτσα ενεργοποίησε αμέσως τα αυτιά της και όταν άκουσε το κλάμα πήρε το αρκουδάκι και το μετέφερε στην οθόνη.

Το σκυλάκι προσφέρει ένα παιχνίδι στον σκύλο: δεν είναι μια όμορφη χειρονομία αγάπης;
Το βίντεο, φυσικά, είχε τεράστια επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι η γενναιοδωρία και η καλοσύνη μπορούν να ανταμειφθούν.

Το βίντεο, μάλιστα, απέσπασε πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, 268.000 αντιδράσεις και χιλιάδες σχόλια.

@javi.escuNo puede ser mas buena #pepa #dog #animal #love #amor♬ Amapolas – Leo Rizzi

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: