Σπάει τη σιωπή η γιαγιά της 12χpονης ποu βιάστηκε: «Πήγε η γuναίκα του να τους πληpώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα»

October 14, 2022

Σπάει τη σιωπή η γιαγιά της 12χpονης ποu βιάστηκε: «Πήγε η γυναίκα του να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα»


Διαφ.



Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της γιαγιάς της 12χρονης ς που βιαζόταν από τον 53χρονο επιχειρηματία από τα Σεπόλια.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Live news» για το τι γνώριζε και ξέσπασε.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα.

βιασμός 12χρονης

Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο. Πήγε η γυναίκα του 53χρονου να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει.

12χρονης

Το παιδί έτρεξε, δε το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. “Τι έπαθες παιδί μου;”, “με κυνηγούσε ο…”. και λέω στη νύφη μου “πάρε την αστυνομία” και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: