Άρης Πορτοσάλτε: Η καταγωγή για την οποία είναι περήφανος, η διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ και κούκλα σύζυγος

January 5, 2023

Άρης Πορτοσάλτε: Η καταγωγή για την οποία είναι περήφανος, η διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ και κούκλα σύζυγος


Διαφ.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το1963. Σήμερα, διατελεί διευθύνων σύμβουλος του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100.3 και του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΪ.



Της: Έπη Τρίμη

Ασκεί το λειτούργημα του δημοσιογράφου από το 1984. Αρχικά, ξεκίνησε να εργάζεται σε εφημερίδες και σε βάθος χρόνου έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΚΑΪ 100.3. Από το 1991 παρουσιάζει δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο, ενώ συμμετέχει ως σχολιαστής σε δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ. Ήταν επίσης ο συντονιστής του προγράμματος 1821.To 2021 η ΕΣΗΕΑ τον διέγραψε οριστικά από μέλος της για απεργοσπαστική δραστηριότητα. Να σημειωθεί πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης μετά από την πανελλαδική απεργία που είχε πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2021 ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Χαμογελά ξανά ο Θοδωρής Μαραντίνης & μοιράστηκε τα ευχάριστα με 1 φωτο “Ξανασυναντήθηκα με το άλλο μου μισό”

Προσωπική ζωή

Είναι νυμφευμένος με την Δέσποινα Κουτσομητροπούλου η οποία έχει αποσπαστεί από το ΑΠΕ στη Ν.Δ και συγκεκριμένα στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος. Μαζί, έχουν μια κόρη η οποία του μοιάζει αρκετά όπως θα δείτε και στη φωτογραφία.

Τα  τρικάκια και τα συνθήματα

Το 2020 και συγκεκριμένα το  βράδυ της 10ης προς 11ης Οκτωβρίου, άγνωστοι πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του. Ο ίδιος με δήλωσή του ανέφερε πως το συμβάν προήλθε από επί μέρες στοχοποίησή του από την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών. Η εν λόγω επίθεση καταδικάστηκε από κυβερνητικούς αξιωματούχους, τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους φορείς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: