"Ξεγέλασε" τον τραπεζίτη & τον άφησε απένταρο: Η Κατερίνα έκανε το Deal της ζωής της και το 'ριξε στο.. τσάμικο

January 10, 2023

"Ξεγέλασε" τον τραπεζίτη & τον άφησε απένταρο: Η Κατερίνα έκανε το Deal της ζωής της και το 'ριξε στο.. τσάμικο


Διαφ.

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα έπαιξε η Κατερίνα στο Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο και όπως φάνηκε η τύχη ήταν αποκλειστικά με το μέρος της.
Η Κατερίνα από τα Ιωάννινα εργάζεται στα διόδια αλλά στον ελεύθερο χρόνο της είναι και δασκάλα παραδοσιακών χορών.Κατερίνα

Στόχος της ήταν να κερδίσει ένα καλό ποσό που θα της επέτρεπε να δημιουργήσει ένα χορευτικό σύλλογο για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο Χάρης ανακοίνωσε διπλό εξηντάρι και το παιχνίδι άρχισε.

Η Κατερίνα εμπιστεύτηκε το ένστικτό της που της έλεγε ότι είχε μεγάλο ποσό στο κουτί της και έκανε ένα απρόβλεπτο παιχνίδι.


Παρότι οι πρώτοι γύροι δεν ήταν καλοί, ρίσκαρε και απέρριψε προσφορά 12.000€ του τραπεζίτη.

Η προσφορά ανέβηκε στις 16.500 ευρώ με την παίκτρια να παίρνει την απόφαση να σταματήσει, ενώ τελικά στο κουτί της είχε μόνο τις 4.000 ευρώ.

Αν τελικά δεν σταματούσε, στο επόμενο γύρο η προσφορά θα έφτανε τις 32.000 ευρώ, αφού οι 60.000 ήταν ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Ρίγη συγκίνησης: Ο Κορεάτης αντίπαλος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη το 2004 πήγε στον τάφο του & απέτισε φόρο τιμής

Στο παιχνίδι είδαμε την Κατερίνα να ζητάει μια χάρη τόσο από τον Χρήστο Φερεντίνο όσο και από τον Χάρη Αναγνωστόπουλο. Και εκείνοι, προκειμένου να χαλαρώσουν την παίκτρια ώστε να συνεχίσει το δυναμικό της παιχνίδι, δεν της χάλασαν το χατίρι.

Η γοητευτική παίκτρια, ζήτησε να ανοίξει το κουτί με τον αριθμό 18 και μόλις το καπάκι άνοιξε και είδε πως το ποσό που πέταξε «εκτός» ήταν τα 5 ευρώ ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς υπό τους ήχους του τσάμικου.
«Θα χορέψουμε;» ρώτησε ενθουσιασμένα η Κατερίνα και ο Χρήστος Φερεντίνος σηκώθηκε από την καρέκλα του για να την συνοδεύσει στο χορό. Γρήγορα, στο χορό μπήκε και ο δικηγόρος του παιχνιδιού, Χάρης Αναγνωστόπουλος χαρίζοντας μια μοναδική στιγμή στους τηλεθεατές του Alpha.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: