Νεκρός γνωστός δικηγόρος: Τον βρήκε η μάνα του πυροβολημένο στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του, μυστήριο με το θάνατό του

January 10, 2023

Νεκρός γνωστός δικηγόρος: Τον βρήκε η μάνα του πυροβολημένο στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του, μυστήριο με το θάνατό του


Διαφ.

Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, βρέθηκε την Δευτέρα λίγο μετά τις 7 το βράδυ, ένας Ροδίτης δικηγόρος στο σπίτι όπου διέμενε σε χωριό κοντά στην πόλη της Ρόδου.Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 38χρονος δεν άντεξε και κατέληξε το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, ο 38χρονος πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού του. Την ώρα του πυροβολισμού βρισκόταν στο σπίτι του στη Ρόδο η μητέρα του.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο 38χρονος, που ήταν διακεκριμένο μέλος και εξαιρετικά αγαπητός δικηγόρος στην κοινωνία της Ρόδου, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ήταν πάντα κοινωνικός και πρόσχαρος με τους συναδέλφους του, αλλά και γενικότερα ήταν ένας άνθρωπος ήπιων τόνων.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, στην ευρύτερη περιοχή των Κοσκινού, όπου έμενε ο 38χρονος δικηγόρος. Η μητέρα του ήταν εκείνη που άκουσε πρώτη τον πυροβολισμό και τον αντίκρισε αιμόφυρτο μέσα στο δωμάτιό του.

Αγκαλιά με το νεογέννητο: Η Τούνη ανέβασε την 1η φώτο μαζί με τον γιο της και όλοι είδαν σε ποιον μοιάζει

Άμεσα έφτασε στο σημείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν τον 38χρονο στο νοσοκομείο. Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν πραγματική μάχη, αλλά δυστυχώς το τραύμα ήταν τόσο σοβαρό που δεν τους άφησε πολλά περιθώρια.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς στο σημείο δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας που να δικαιολογεί την πράξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Ροδιακή δεν αποκλείεται να πρόκειται για ατύχημα, καθώς ο 38χρονος μπορεί να είχε οπλισμένο το περίστροφο σκοποβολής, που κατείχε νόμιμα, και αυτό να εκπυρσοκρότησε από λάθος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: