Κούκλα ξανθιά με καταγάλανα μάτια: Αυτή είναι η αδερφή του Μπο που στέκεται "βράχος" στο πλευρό του στα δύσκολα

January 24, 2023

Κούκλα ξανθιά με καταγάλανα μάτια: Αυτή είναι η αδερφή του Μπο που στέκεται “βράχος” στο πλευρό του στα δύσκολα


Διαφ.

Στο Survivor All Star έχει γίνει πανικός με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τις κρυφές συναντήσεις τις Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Στον απόηχο της είδησης αυτής λοιπόν ένας παλιός μας γνώριμος είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας και δεν πρόκειται άλλο από τον ραπερ Μπο και πρώην παίκτη του ριαλιτι επιβίωσης. Καθώς όπως είχε γίνει γνωστό η Καρολίνα Καλύβα βρίσκεται σε σχέση με το δημοφιλή τραγουδιστή.



Η αδερφή του Μπο τον στηρίζει σε κάθε του απόφαση!

Ο αγαπημένος μας Μπο, βρέθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για πρώτη φορά την σχέση της Καρολίνας του με το φίλο του.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου. Δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα… Απλά γίνονται μπροστά σε όλη Ελλάδα. Δεν είναι κάτι ωραίο, είναι άσχημο, άβολο. Κάτι που σε στεναχωρεί. Μέσα σε δέκα ημέρες άλλαξαν όλα. Πριν μια βδομάδα κάναμε εκστρατεία για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας, ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα», δήλωσε ο Μπο.

«Θα ήθελα να ακούσω τι έχει να μου πει από περιέργεια…»

«Ταιριάζει πολύ η λέξη “ήταν ζευγάρι”. Δεν είμαστε πια. Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του ήταν μπέσα. Πριν φύγουν τα παιδιά, ο Μάριος μου είπε ότι θα μου την προσέχει. Και εκείνος βρίσκεται σε σχέση. Από όπου και να το πιάσεις είναι όλο λάθος. Άκουσα διάφορα στην αρχή αλλά νόμιζα ότι απλά μιλούσαν και την πρόσεχε, όπως μου υποσχέθηκε. Το παιδί (η Καρολίνα) που παρέδωσα στην Ατζούν Μίντια δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω στο τρέιλερ. Μου έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένη. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν προς τον εαυτό τους, δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που αφήσαν πίσω», δήλωσε στη ο Μπο.

Είναι επίσημο: Τέλος εποχής μετά από 51 χρόνια για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ- Τα πάνω κάτω στην ελληνική αγορά

«Θα ήθελα να ακούσω τι έχει να μου πει από περιέργεια. Δεν θα της δώσω δεύτερη ευκαιρία. Πιστεύω ότι ο Πρίαμος και η Καρολίνα σύντομα ίσως φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο», είπε κλείνοντας ο Μπο.

Πόσοι από εσάς γνωρίζατε ότι ο Μπο έχει μια κούκλα αδερφή

Πόσοι από εσάς γνωρίζατε ότι ο Μπο έχει μια κούκλα αδερφή η οποία παρεμπιπτόντως τον έχει και μεγάλη αδυναμία;:

Η αδερφή του ράπερ, Νίνα Ξενίδου, είχε μιλήσει στην Χριστίνας Λαμπίρη το 2017 και όταν ο αδερφός της συμμετείχε στο παιχνίδι και είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων, στο χαρακτήρα του.

Η κούκλα αδερφή του Μπο

«O Μπο που βλέπω στο παιχνίδι είναι ο Μπο που ξέρω, και χαίρομαι πολύ για αυτό. Μου είναι πολύ ευχάριστο που γίνεται και πιο δημοφιλής. Ο Μπο δεν ήταν ποτέ κουτσομπόλης, και δεν του άρεσε να κάνει συζητήσεις με ίντριγκες, μένει μακριά από όλο αυτό, έτσι ζει, δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων», είχε πει η αδερφή του.

Μπο

Έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και ενώ μπορεί να δείτε κοινά χαρακτηριστικά, ωστόσο δεν μοιάζουν πολύ.

Η αδερφή του Μπο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: