Έτρωγαν έντομα, χώμα και λουλούδια για να επιβιώσουν: Βγήκαν ζωντανοί από τα ερείπια 296 ώρες μετά τον φονικό σεισμό

February 19, 2023

Έτρωγαν έντομα, χώμα και λουλούδια για να επιβιώσουν: Βγήκαν ζωντανοί από τα ερείπια 296 ώρες μετά τον φονικό σεισμό


Διαφ.

Ακόμα και μετά από 12 μέρες, τα “θαύματα” κάτω από τα ερείπια του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία συνεχίζουν να μας συγκλονίζουνΈνα θαύμα μέσα στα ερείπια του φονικού σεισμού στη Τουρκία. Μετά από 296 ώρες, τρεις άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού, βγήκαν ζωντανοί μέσα από τα ερείπια της πολυκατοικίας Kanatlı. Οι ίδιοι δήλωσαν πως έτρωγαν λουλούδια, έντομα και χώμα για να καταφέρουν να επιβιώσουν όλο αυτό το διάστημα.

Επέζησαν 3 άνθρωποι μέσα στα συντρίμμια από τον σεισμό στη Τουρκία

Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται στο Χατάι με με αμείωτη ένταση. 296 ώρες μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου, από το οποίο σκοτώθηκαν περισσότεροι από 45.000 άνθρωποι, η απίστευτη είδηση ήρθε από την οδό General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı στην κεντρική περιοχή Antakya του Χατάι.

Εικόνες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν τους τρεις ανθρώπους να μεταφέρονται σε ασθενοφόρα.

Ετρωγαν έντομα και χώμα οι 3 άνθρωποι που επέζησαν μέσα στα ερείπια από τον σεισμό στη Τουρκία

Ως εκ θαύματος, τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα παιδί, διασώθηκαν από τα ερείπια του διαμερίσματος.

Οι ομάδες διέσωσαν ένα παιδί, μια γυναίκα και έναν άνδρα, των οποίων η ταυτότητα δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί, 296 ώρες μετά τον σεισμό. Όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι που έμειναν εγκλωβισμένοι, για να επιβιώσουν έτρωγαν χώμα, λουλούδια και έντομα.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το πώς αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να βγούνε ζωντανοί μέσα από τα μπετά που άφησε πίσω του ο φονικός και καταστροφικός σεισμός. Ενα ζωντανό θαύμα μέσα στα συντρίμμια. Μπράβο τους…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: