Τζώρτζια: Πυροσβέστης παππούς ξεγέννησε την κόρη του μέσα σε πυροσβεστικό σταθμό

March 22, 2023

Τζώρτζια: Πυροσβέστης παππούς ξεγέννησε την κόρη του μέσα σε πυροσβεστικό σταθμό


Διαφ.

Ο μπαμπάς της νέας μητέρας ήταν ο πρώτος που κράτησε στα χέρια του το ετοιμόγεννο μωρό

 Μία όμορφη ιστορία ξετυλίχθηκε στις ΗΠΑ, όταν η κόρη του πυροσβέστη Bret Langston, ξύπνησε με πόνους και συσπάσεις μιας και ήταν στις τελευταίες μέρες τις εγκυμοσύνης της.

Αργότερα το ίδιο πρωί, η Hannah ξεκίνησε για το μαιευτήριο μαζί με τον σύντροφό της και τη μητέρα της.

Στην πορεία, έκανε μια στάση στον πυροσβεστικό σταθμό που δουλεύει ο μπαμπάς της για να επισκεφθεί την τουαλέτα, αλλά τελικά ήταν μοιραίο να γεννήσει εκεί!


«Μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο, ήξερα πως δεν θα προλάβω να φτάσω στο μαιευτήριο.

Το ένιωθα πως θα γεννήσω», θυμάται η Hannah. «Ο πατέρας μου άδειασε ένα κρεβάτι που υπήρχε στον σταθμό, έβαλε πάνω πλαστικές σακούλες για να είμαι άνετα και τηλεφωνήσαμε στον γυναικολόγο μου που, συμπωματικά, έμενε λίγα λεπτά από εκεί. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να έρθει έγκαιρα…

Δέκα λεπτά αφότου ξάπλωσα στο κρεβάτι, είχα γεννήσει με τη βοήθεια του πατέρα μου».

Ευτυχώς, ο Bret έχει βοηθήσει στη γέννα τουλάχιστον 10 με 12 μωρών λόγω επαγγέλματος και παρέμεινε ψύχραιμος όταν χρειάστηκε να ξεγεννήσει και την εγγονούλα του.

Η Hannah ανέφερε ότι η γρήγορη και ξαφνική άφιξη της κόρης της, της Adalynn, ήταν «σoκαριστική, αλλά το κοpιτσάκι γεννήθηκε υγιές και χωρίς επιπλοκές.

«Την έβαλαν στο στήθος μου και ήταν τέλεια… Την κοίταξα και σκέφτηκα πως όλο αυτό είναι υπέροχα εξωπραγματικό!», είπε η νέα μαμά χαμογελώντας.


Πηγή