Μαθεύτηκε η αιτία: Γι’αυτό χώρισαν Αλέξανδρος Μπουρδούμης & Λένα Δροσάκη 2 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους

April 6, 2023

Μαθεύτηκε η αιτία: Γι’αυτό χώρισαν Αλέξανδρος Μπουρδούμης & Λένα Δροσάκη 2 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους


Διαφ.

Μετά την αποκάλυψη, πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χωρίζουν, που έγινε στο «Πρωινό Μας», όλοι αναρωτιούνται το γιατί.



Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη φρόντισαν να το κρατήσουν κρυφό για όσο μπορούσαν. Στην πραγματικότητα, οι τίτλοι τέλους στον γάμο τους έχουν πέσει από τις αρχές τους έτους.

Μην ξεχνάμε πως την ίδια περίοδο εκείνη είχε επάνω της τα φώτα της δημοσιότητα εξαιτία της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Του ανθρώπου που την παρενοχλούσε κατ’ εξακολούθηση, στα τέλη του 2018, ως σκηνοθέτης της παράστασης που συμμετείχε. Και πως αυτή ήταν ουσιαστικά η δεύτερη πράξη ενός δράματος που είχε ξεκινήσει από την εποχή που εκείνη βρισκόταν ακόμα στη σχολή.

Σε εκείνη την εύθραυστη περίοδο της ζωής της εμφανίστηκε και τη διεκδίκησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Εκείνος γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια όσα είχε περάσει η γυναίκα του. Μάλιστα, συνεργάστηκε τηλεοπτικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Όπως είχε πει, είχε ήδη υπογράψει πριν «κλείσουν» τον συνάδελφό του και μετά δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Επιστρέφοντας στο αρχικό ερώτημα «γιατί χώρισαν ο Μπουρδούμης και η Δροσάκη», η απάντηση θα είχε σίγουρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Φιλικό πρόσωπο της ηθοποιού, δήλωσε: «η Λένα δεν παντρεύτηκε για να χωρίσει». Άφησε ταυτόχρονα να εννοηθεί πως η απόφαση ήταν δική της και πως πέρασε μια πολύ δύσκολη φάση. Περίοδο την οποία όμως «απάλυνε» η φροντίδα του μοναχογιού της. Ωστόσο, ο πρώην σύζυγός της θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της ζωής της. Εξάλλου, θα τους ενώνει για πάντα ένα παιδί που αποτέλεσε καρπό ενός μεγάλου έρωτα. Ενός έρωτα που δυστυχώς δεν είχε happy end.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: