Γέννησε τον δολοφόνο της: Προσπαθούσε 17 χρόνια για παιδί η μάνα που τη σκότωσε ο γιος της, η τραγική ειρωνεία

April 6, 2023

Γέννησε τον δολοφόνο της: Προσπαθούσε 17 χρόνια για παιδί η μάνα που τη σκότωσε ο γιος της, η τραγική ειρωνεία


Διαφ.

Άφαντος παραμένει για δεύτερο διαδοχικό 24ωρο ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 71χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης (4/4) στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.



Οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται από την ΕΛ.ΑΣ., ισχυρές δυνάμεις της οποίας συνεχίζουν τις εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό του.

Μάλιστα στην έφοδο που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σπίτι που ο ίδιος έμενε με τη μητέρα του, βρήκε εκτός από όπλα και ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ο 34χρονος αναλάμβανε την ευθύνη για την πράξη την οποία ομολογούσε. Το σημείωμα που βρήκαν οι Αστυνομικοί μάλιστα τους δημιούργησε ανησυχία για το αν ο μητροκτόνος σχεδιάζει να βάλει τέλος και στη δική του ζωή.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες συγγενών και γειτόνων της οικογένειας, καθώς η γυναίκα φέρεται να προσπαθούσε επί 17 χρόνια να μείνει έγκυος, ενώ μεγάλωνε μόνη της το παιδί.

Μιλώντας στο MEGA, φίλη της δολοφονημένης μητέρας, ανέφερε: «Ο γιος ήταν άνεργος και δεν πρέπει να του είχε δώσει χρήματα. Προσπαθούσε 17 χρόνια να κάνει παιδί». Άλλη φίλη της οικογένειας, αναφέρει: «Ήταν ήσυχη οικογένεια, ήταν καλό παιδί. Και η μητέρα του μια πολύ καλή κυρία. Είχε κάποια προβλήματα. Για το παιδί δεν έχουμε να πούμε κάτι. Τον είδα τελευταία φορά το Σάββατο. Έτσι όπως μου μιλούσε, μου μίλησε. Δεν δημιουργούσε προβλήματα. Όταν μας το ανέφερε, δεν το περιμέναμε».

«Πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ ήσυχο. Ήταν λιγομίλητος και δεν είχε μπλεξίματα με κανέναν. Η μητέρα είχε χρόνια προβλήματα. Το μεγάλωνε μόνη της το παιδί. Ο πατέρας είχε ένα τροχαίο και έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι μας», αναφέρει άλλος συγγενής.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον γιο της»

Μια φίλη του θύματος, μιλώντας στο Star, είπε πως έχουν σοκαριστεί όλοι. «Ήταν πάρα πολύ καλή, ομιλητική, πρόσχαρη, κάναμε παρέα, πηγαίναμε για καφέ. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα με τον γιο της. Το πώς περνούσαν μέσα στο σπίτι δεν μπορώ να το ξέρω. Λυπηθήκαμε πάρα πολύ και για την κυρία Ρένα που είχε αυτόν το θάνατο και για το παιδί», είπε η κυρία Κυριακή.

Όπως φαίνεται, κανείς δεν ήξερε τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες και οδήγησε τον 34χρονο στη μητροκτονία.

Το χρονικό του εγκλήματος και το σημείωμα

Ο 34χρονος φέρεται να πυροβόλησε τη μητέρα του στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, αφήνοντάς την νεκρή μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει λίγες μέρες νωρίτερα.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ήδη αναλύονται από αστυνομικούς, δείχνουν τις κινήσεις του μητροκτόνου το βράδυ του εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, στις 21:00 τη νύχτα της Δευτέρας φαίνεται να περπατά ψύχραιμος και να μιλάει με μία γειτόνισσα κοντά στο σπίτι του. Φοράει μια ζακέτα με κουκούλα και δείχνει ψύχραιμος.

Μισή ώρα αργότερα καταγράφεται και πάλι να κινείται νευρικά πάνω – κάτω σε δρόμο έξω από κομμωτήριο της περιοχής. Ο ιατροδικαστής έχει προσδιορίσει την ώρα θανάτου της μητέρα του, από τις 21.00 μέχρι τις 23.00 προχθές το βράδυ, χρόνοι που εμπεριέχονται στα δύο βίντεο που εξετάζονται καρέ – καρέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Σε αυτό ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Σημείωνε πως η 71 ετών μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τον είχαν κουράσει και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο 34χρονος πριν εξαφανιστεί, κάνει ορισμένους από τους συγγενείς του να φοβούνται πως έχει ήδη αυτοκτονήσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: