Πήγε να της πιάσει το χέρι κι εκείνη το τράβηξε: Αμηχανία για Μπουρδούμη-Δροσάκη μπροστά σε δεκάδες θεατές

April 6, 2023

Πήγε να της πιάσει το χέρι κι εκείνη το τράβηξε: Αμηχανία για Μπουρδούμη-Δροσάκη μπροστά σε δεκάδες θεατές


Διαφ.

Εδώ και λίγα 24ωρα έγινε γνωστός ο χωρισμός για το ζευγάρι Μπουρδούμη-Δροσάκη και  η είδηση έσκασε σαν βόμβα καθώς αιφνιδίασε αρκετό κόσμο που δεν τον “έβλεπε να έρχεται”..



Αμηχανία για Μπουρδούμη-Δροσάκη μπροστά σε δεκάδες θεατές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό Μας», οι δυο γνωστοί ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί εδώ και τρεις μήνες περίπου και μάλιστα δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Όπως έχει αναφέρει και σε γραπτή δήλωσή της η Ελένη Δροσάκη προτεραιότητα είναι το παιδί ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστούν στην ίδια θεατρική παράσταση, και χθες το βράδυ, όπου τα τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονταν εκεί, κατέφτασαν μαζί.

Ενώ με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» εδώ και ένα μήνα το ζευγάρι έχει πλέον ξεχωριστό καμαρίνι.

Σήμερα το πρωί 6/4 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα βίντεο το οποίο σίγουρα θα συζητηθεί βλέπουμε στην λήξη της παράστασης και την στιγμή της υπόκλισης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κάνει κίνηση για να πιάσει το χέρι της Λένας Δροσάκη και σε μια στιγμή αμηχανίας για τους ίδιους και για το κοινό η Λένα Δροσάκη το τράβηξε μακρυά.

Α. Μπουρδούμης: Πήγε να πιάσει το χέρι της Λένας Δροσάκη στη σκηνή και εκείνη το τράβηξε

Κ. Δανδουλάκη για Μπουρδούμη – Δροσάκη: «Ας κάνουν ότι θέλουν, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: