Σπίτι με το MEGA: Δείτε βίντεο από τα παρασκήνια Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται την Ελευθερία Αρβανιτάκη & την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

April 6, 2023
Σπίτι με το MEGA: Απολαύστε βίντεο που δείχνουν τα παρασκήνια της υποδοχής της Ρούλας Κορομηλά στην Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Σπίτι με το MEGA: Δείτε βίντεο από τα παρασκήνια Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται την Ελευθερία Αρβανιτάκη & την Ελεωνόρα Ζουγανέλη


Διαφ.

Αυτό το Σάββατο στις 21:00 στο MEGA (Βίντεο)

Το MEGA Καλημέρα βρέθηκε στα παρασκήνια στο Σπίτι με το MEGA και κατέγραψε τις δηλώσεις των συμμετεχόντων στο show!
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάς ταξιδεύουν μοναδικά σε μία μελωδική βραδιά, γεμάτη από τραγούδια που έχουν αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας και έχουν συνοδεύσει σημαντικές στιγμές της ζωής μας.



Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ελληνικής μουσικής, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ερμηνεύει τις επιτυχίες της, ξεδιπλώνοντας το εντυπωσιακό της ρεπερτόριο: Το κόκκινο φουστάνι, Της καληνύχτας τα φιλιά, Τα κορμιά και τα μαχαίρια, Δυνατά είναι λίγα μόνο από τα διαμάντια της δισκογραφίας της, που έχουν αφήσει εποχή.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την υπέροχη φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, είναι η ιδανική συνοδοιπόρος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη σε αυτή την ξεχωριστή μουσική βραδιά. Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τα αγαπημένα Έλα, Δεύτερα κλειδιά, Η επιμονή σου, Τα λέμε, κ.ά.

Το MEGA Καλημέρα βρέθηκε στα παρασκήνια στο Σπίτι με το MEGA και κατέγραψε τις δηλώσεις των συμμετεχόντων στο show!

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη συνεργασία τους σε αυτό το μοναδικό μουσικό μονοπάτι.

Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη την παρακολουθώ από την αρχή, σκέφτηκα να παίξουμε μαζί και έτσι ξεκίνησε αυτό το ταξίδι. Την αγαπώ πολύ, έχει κάνει ήδη σπουδαία βήματα, ανέφερε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Από την πλευρά της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σχολίασε πως, η πρόταση συνεργασίας έγινε από την Ελευθερία, μας ένωσαν τα τραγούδια και τα κοινά βιώματα. Οι συνεργασίες είναι δύσκολο να συμβούν και να πέτυχουν, αυτη κύλησε σαν νερό.

Ο γνωστός αθλητικογράφος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, αναφέρθηκε στις δύο καλλιτέχνιδες που φιλοξενεί η Ρούλα Κορομηλά και το Σπίτι με το MEGA.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια συγκλονιστική καλλιτέχνιδα που προκαλεί ανατριχίλα. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι η άμεση διάδοχος της Ελευθερίας, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Υπεραγαπώ αυτές τις δυο γυναίκες, την Ελευθερία την έχω μέσα στην ζωή μου από παλιότερα, την Ελεωνόρα την εκτιμώ, δεν μπήκε στην περιπέτεια της ευκολίας, επεσήμανε η Λένα Αρώνη.

Τέλος, η Δήμητρα Στογιάννη, σημείωσε πως, την Ελεωνόρα την ακούω χρόνια μου αρέσει πολύ. Την Αρβανιτάκη την αγαπούσα πριν, την αγάπησα περισσότερο όταν την γνώρισα.

&

Πηγή:megatv

Διαβάστε επίσης: