«Επέστρεψες στους γονείς μου ό,τι πολυτιμότερο έχουν»: Ραγίζει καρδιές η επιστολή 13χρονου στον Ανδρέα Ηλιάδη

April 8, 2023

«Επέστρεψες στους γονείς μου ό,τι πολυτιμότερο έχουν»: Ραγίζει καρδιές η επιστολή 13χρονου στον Ανδρέα Ηλιάδη


Διαφ.

Στο πλευρό του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη στάθηκε ένας 13χρονος αποστέλλοντας μια επιστολή, μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.Ένας 13χρονος από την Πάτρα έστειλε μια συγκλονιστική επιστολή για τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη, στην οποία αναφέρει το πώς ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου του Ρίου, έσωσε τη ζωή του έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 13χρονος Αλέξανδρος Τζανίδης έστειλε την επιστολή στο tempo24 με αφορμή τα όσα φέρεται να είπε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, για τον γιατρό στην πολύκροτη δίκη.

Ο 13χρονος από την Πάτρα περιέγραφε στην επιστολή του με συγκλονιστικό τρόπο το πώς ο Ανδρέας Ηλιάδης του έσωσε τη ζωή και τόνισε ότι ο γιατρός τού φέρθηκε σαν να ήταν δικό του παιδί.


Αναλυτικά, ο 13χρονος αναφέρει στην επιστολή του:

«Με αφορμή την άδικη επίθεση προς το πρόσωπο του Ανδρέα Ηλιάδη από γνωστό δικηγόρο που προβλήθηκε στα κανάλια, παρακαλώ να του μεταφέρετε τα παρακάτω:

Είμαι ο Αλέξανδρος και σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια είχα την ατυχία να μπω στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου αλλά και την τύχη να βρεθεί στο δρόμο μου ένας εξαίρετος ΓΙΑΤΡΟΣ μα πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Πολυτραυματίας και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με παρέλαβε μέσα στη νύχτα και από την πρώτη στιγμή μαζί με την ομάδα του έπεσε πάνω μου για να σωθώ!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτός έδινε τον δικό του αγώνα σαν να ήμουν ο γιος του… έτσι αντιμετωπίζει κάθε παιδί που αναλαμβάνει… σαν να είναι δικό του παιδί… χωρίς εξαιρέσεις…

Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ έδινε συνέχεια κουράγιο στους γονείς μου μα πάνω απ’ όλα, όταν λύγιζαν, τους έδινε ΕΛΠΙΔΑ!

Κύριε Ανδρέα Ηλιάδη θα σου χρωστώ για πάντα ευγνωμοσύνη γιατί επέστρεψες στους γονείς μου ό,τι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή τους……. ΕΜΕΝΑ».


Πηγή