“Την είχε αποδεχτεί αυτή την εξάρτηση”: Ο Λυκουρέζος αποκαλύπτει 6 χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Λάσκαρη

April 14, 2023

“Την είχε αποδεχτεί αυτή την εξάρτηση”: Ο Λυκουρέζος αποκαλύπτει 6 χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Λάσκαρη


Διαφ.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους ποινικολόγους που πέρασαν από τα δικαστικά έδρανα, και ήταν λογικό μιας και κατάγεται από μια οικογένεια με παράδοση στη δικηγορία και στην πολιτική. Στην προσωπική του ζωή απασχόλησε αρκετά τα μέσα θέλοντας και μη από τη στιγμή που παντρεύτηκε την μέγιστη σταρ της Ελλάδος την Ζωή Λάσκαρη και ήταν δίπλα της μέχρι και τον θάνατό της το 2017 και απέκτησαν μαζί μία κόρη, την Μαρία-Ελένη.Ο Λυκουρέζος αποκαλύπτει 6 χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Λάσκαρη

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ζωή Λάσκαρη, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με την Πασχαλινή περίοδο με την σύζυγό του και το μεγάλο κενό της απουσίας της.

«Στέκομαι όρθιος, ακόμα λειτουργεί ο εγκέφαλός μου και παραμένω μάχιμος. Γεννήθηκα το 1934, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντέχω. Αυτά που μπορώ να θυμάμαι με νοσταλγία είναι ορισμένες Μεγάλες Εβδομάδες με τη Ζωή», είπε αρχικά.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: H αποκάλυψή του για την εξάρτηση της Ζωής

«Μετά από 41 χρόνια γάμου, μου λείπει η παρουσία της, με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που είχε. 41 χρόνια δεν διαγράφονται και το κενό παραμένει, αλλά προσπαθείς να συμφιλιωθείς με αυτό. Κάπνιζε τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, για πολλά χρόνια. Δεν ήθελε να το περιορίσει, την είχε αποδεχτεί αυτή την εξάρτηση που είχε», περιγράφει.

Τέλος, ανέφερε πως ποτέ δεν σκέφτηκε παντρευτεί ξανά. «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω άλλο γάμο», είπε και συμπλήρωσε για τον ρόλο του ως πατέρας: «Είμαι πατέρας που ανησυχεί εύκολα και εκφράζει την ανησυχία του και ταυτόχρονα, τη μεγάλη του αγάπη προς τα παιδιά».


Πηγή