Τους “τελείωσε” με 9 λέξεις: Η ατάκα του Ντάνου για τον Survivor All Star & η αλήθεια που σκεφτόμαστε όλοι

April 14, 2023

Τους “τελείωσε” με 9 λέξεις: Η ατάκα του Ντάνου για τον Survivor All Star & η αλήθεια που σκεφτόμαστε όλοι


Διαφ.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο περιοδικό «Τηλέραμα».Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor και τον λόγο που απέκλεισε μια νέα του εμφάνιση ξανά στο παιχνίδι.

Σε κάθε ευκαιρία ακούγεται το όνομά σας στην υπόθεση “Survivor”. Ο ίδιος ασχολείστε ή αποτελεί για σας οριστικά παρελθόν;

«Ασχολήθηκα ως παίκτης το 2017. Έπειτα, το 2019, κάναμε μια συζήτηση όπου μου προτάθηκε να συμμετάσχω ως παρουσιαστής, αλλά δεν ήταν κάτι που προχώρησε, γιατί τότε δεν ήταν εφικτό. Έκτοτε κάθε χρόνο μού προτείνεται να συμμετάσχω ως παίκτης, αλλά εμένα το ’17 αποτέλεσε τη μόνη και την τελευταία συμμετοχή μου. Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να ξαναπώ ‘ναι’», είπε και συνέχισε:

«Και εδώ να διευκρινίσω πως το ‘όχι’ μου δεν έχει να κάνει με κάποια διαφωνία στο οικονομικό, όπως κατά καιρούς λέγεται. Ίσα ίσα, οι προτάσεις της παραγωγής ήταν πολύ τιμητικές. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω ξανά στο παιχνίδι. Άλλωστε κάθε χρονιά που περνάει γίνεται όλο και πιο ριάλιτι και εγώ δεν βρίσκω πουθενά τον εαυτό μου σε αυτό. Για μένα λοιπόν ο κύκλος έκλεισε οριστικά το ’17».


Πηγή