«Κάνεις δυσφήμιση στον τόπο»: Θύελλα αντιδράσεων κατά της Μαίρης Συνατσάκη μετά από αυτά που είπε για το Πήλιο

April 20, 2023

«Κάνεις δυσφήμιση στον τόπο»: Θύελλα αντιδράσεων κατά της Μαίρης Συνατσάκη μετά από αυτά που είπε για το Πήλιο


Διαφ.

Η Μαίρη Συνατσάκη κι ο Ίαν Στρατής αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα με την κορούλα τους Ολίβια στο Πήλιο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχαν σχεδιάσει.



Σε βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια και influencer, εξήγησε ότι αναγκάστηκαν να φύγουν νωρίτερα, καθώς όπως είδαμε και σε άλλο story, η Mairiboo αρρώστησε το Μεγάλο Σάββατο. Έτσι εξέφρασε την αντίθετη άποψη που έχει από την επικρατούσα, η οποία είναι να συνεχίζεις τη ζωή σου όπως ήτανε και μετά την απόκτηση μωρού.

«Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά. Λοιπόν εμείς γυρίσαμε άρον άρον από το Πήλιο στο οποίο πήγαμε με στόχο να κάτσουμε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και να γυρίσουμε σήμερα. Όμως γυρίσαμε χθες. Εγώ το Σάββατο έκανα όλες τις μύξες του κόσμου και έπρεπε να επιστρέψουμε. Και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πω την αντίθετη άποψη από την επικρατούσα, η οποία είναι κάντε τα όλα με το μωρό, συνεχίστε την ζωή σας όπως ήτανε, το μωρό θα προσαρμοστεί στο πρόγραμμα σας και όχι εσείς στο δικό του.

Εγώ όμως θέλω να πω, σε άτομα του δικού μου ψυχισμού πως δεν πρέπει να τα κάνετε ακριβώς έτσι γιατί το στρες θα σας φάει την ψυχή. Μην επιλέξετε έναν προορισμό σε πρώτες διακοπές με τεσσάρων μηνών μωράκι, στον όποιο προορισμό αν ω μη γένοιτο συμβεί κάτι χρειάζεται να περάσεις μιάμιση ώρα το λιγότερο στροφιλίκια πάνω στο βουνό. Μην το κάνετε», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Ωστόσο, οι κάτοικοι του Πηλίου θίχτηκαν με αυτή την δήλωση και της έστειλαν μηνύματα κατηγορώντας την ότι κάνει δυσφήμιση της περιοχής κι αυτό είναι ντροπή.

Η Μαίρη Συνατσάκη αναδημοσίευσε αυτά τα μηνύματα, τονίζοντας ότι αγαπάει το Πήλιο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: