Συγκινεί η Καίτη Φίνου: «Πέρασαν έξι χρόνια, και νιώθω πως έφυγες χθες. Λείπεις Σταθάκη μας»

April 22, 2023

Συγκινεί η Καίτη Φίνου: «Πέρασαν έξι χρόνια, και νιώθω πως έφυγες χθες. Λείπεις Σταθάκη μας»


Διαφ.

Έξι χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη 21η Απριλίου του 2017.Η Καίτη Φίνου, ένας άνθρωπος πολύ κοντά στον αείμνηστο ηθοποιό, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, τίμησε τον καλό της φίλο και κάποτε σύντροφό της.

Η ίδια ήταν πολύ κοντά του, μέχρι και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή μετά από ένα μεγάλο διάστημα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», δίνοντας μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε, αφού οι γιατροί εντόπισαν μεταστάσεις και σε άλλα όργανα, παρά τις προσπάθειες που έκανε το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου να τον σώσει.

Η Καίτη Φίνου θέλοντας να τιμήσει τον καλό της φίλο, με αφορμή τα 6 χρόνια από τον χαμό του, ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φωτογραφήθηκαν μαζί σε κοινή τους έξοδο.

Πάνω σε αυτή, έγραψε την ημερομηνία που έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης, 21 Απριλίου του 2017.

Στη συνέχεια, ανάρτησε ακόμα μια φωτογραφία, στην οποία συνδύασε κάποιες κοινές σκηνές τους από παλιές ελληνικές ταινίες. Πάνω σε αυτή έγραψε: «6 χρόνια Στάθη μας. Και νιώθω πως έφυγες χθες. Κι άλλες στιγμές πως υπάρχεις κάπου εκεί έξω και μας κάνεις πλάκα. Κι άλλες στιγμές, νομίζω πως έχουν περάσει δεκαετίες που έφυγες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou???? (@kaitifinou)


Πηγή