Δε γεννήθηκε στην Ελλάδα: Η άγνωστη καταγωγή της Ματίνας Ζάρα, το 1ο τραγούδι στα 14 & ο χωρισμός πριν το γάμο

May 7, 2023

Δε γεννήθηκε στην Ελλάδα: Η άγνωστη καταγωγή της Ματίνας Ζάρα, το 1ο τραγούδι στα 14 & ο χωρισμός πριν το γάμο


Διαφ.

Η νεαρή ηλικίας Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα μεγάλωσε στον Καναδά. Σε ηλικία14 ετών συνέθεσε το πρώτο της τραγούδι και μέσα σε έναν χρόνο κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.



Έπη Τρίμη

Η Ματίνα, ερχόμενη στην Ελλάδα  ξεκίνησε τις live εμφανίσεις σε μαγαζιά και μουσικές σκηνές της Αθήνας ενώ όταν έχει νέα τραγούδια μπαίνει στο στούντιο για ηχογράφηση. Κορυφαίες της επιτυχίες είναι το «Kiss And Tell», όπως επίσης και το «Lose it All». Ιδιαίτερη ανταπόκριση είχε και το ‘«Lies» το οποίο αποτελούσε μία ωδή στην έμφυλη βία.

«Από πάντα με θυμάμαι να ασχολούμαι με τη μουσική»

«Στα 13 μου πήρα μια κιθάρα και έγραψα το πρώτο μου τραγούδι και στη συνέχεια, μέσα σε ένα χρόνο έγραψα τον πρώτο μου δίσκο που κυκλοφόρησε στον Καναδά. Από εκείνη τη μέρα δεν έχω αφήσει κάτω τη κιθάρα μου. Μέσα από τη μουσική ξέσπασα κιόλας, γιατί μια περίοδο είχα χάσει κάποια δικά μου άτομα και βρήκα εκεί διέξοδο. Είμαι τυχερή που έχω άτομα εδώ που με πιστεύουν, όπως έχω την εταιρία μου την Panik Records και φυσικά έχω πίστη στον εαυτό μου. Στην τελική, όλα είναι στο χέρι του κοινού. Για αυτό είμαι ευγνώμων και νιώθω πολύ χαρούμενη και συγκινημένη από την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου», έχει αναφέρει στο getgreekmusic.gr

Η αγάπη στην άθληση

«Στον Καναδά ήμουν αθλήτρια στο στίβο και στο βόλεϊ. Μού άρεσε πολύ ο αθλητισμός, ανεξάρτητα από το αν κάποια στιγμή με κέρδισε ολοκληρωτικά το τραγούδι και αποφάσισα να επικεντρωθώ σε αυτό. Πλέον γυμνάζομαι καθημερινά, τρέχω και παίζω βόλεϊ ως χόμπι», εόπε στο Hello.

Ο χωρισμός λίγο πριν τον γάμο και η ασυμφωνία χαρακτήρων

Η Ματίνα Ζάρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! αναφερόμενη στον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση το καλοκαίρι που μάς πέρασε.  Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 21 Αυγούστου στη Σκιάθο. Η ίδια με το ποστ που ακολουθεί είχε μιλήσει για την ματαίωση του γάμου, χωρίς ωστόσο εκείνη την χρονική στιγμή να δώσει εξηγήσεις.

«Επέστρεψα το μονόπετρο»

«Ήμασταν μαζί σχεδόν 2 χρόνια, δεν είχαμε χωρίσει καθόλου μέσα σε αυτό το διάστημα. Μέναμε μαζί, συζήσαμε σχεδόν κατευθείαν. Μέχρι τώρα ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Μου είχα κάνει τρεις φορές πρόταση γάμου. Το μονόπετρο το επέστρεψα. Θέλουμε ο ένας το καλύτερο για τον άλλον».

Δήλωσε, επίσης, πως δεν είχε κανένα πρόβλημα εάν ο πρώην σύντροφός της αποφασίσει να κάνει μια άλλη σχέση, μάλιστα είπε. «Ίσα ίσα που θα χαρώ πολύ. Υπάρχει εκτίμηση κι αγάπη ανάμεσά μας και θέλω να τον δω χαρούμενο και ευτυχισμένο».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επανασυνδεθούμε με τον Λάμπρο. Όταν φτάνεις με έναν άνθρωπο να παντρεύεστε και πέντε μέρες πριν από το γάμο διαπιστώσετε ότι δεν πρέπει να είστε μαζί, είναι δύσκολο να επανασυνδεθείτε μετά. Αλλά κι εγώ ως άνθρωπος μπορεί να δυσκολευτώ να πάρω μια απόφαση, αλλά όταν το κάνω δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία επαφή. Είχαμε μια επικοινωνία επιστρέφοντας από τη Σκιάθο, όταν πήγα από το σπίτι όπου μέναμε μαζί για να πάρω τα πράγματά μου. Τώρα πια δεν μιλάμε καθόλου».

«Με τον Λάμπρο είχαμε διάφορα θέματα από την αρχή της σχέσης μας. Όταν μια εβδομάδα πριν από το γάμο κατάλαβα ότι αυτά τα θέματα δεν πρόκειται να λυθούν, πήρα την πρωτοβουλία να του πω να το συζητήσουμε. Στην κουβέντα αυτή συνειδητοποιήσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να χωρίσουμε τώρα και όχι αργότερα, που μπορεί να είχαμε κι ένα παιδί. Όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να παντρευτούν, πρέπει να είναι εκατό τοις εκατό σίγουροι γι’ αυτό. Πόσο μάλλον εγώ, που προέρχομαι από μια πολύτεκνη οικογένεια και οι γονείς μου είναι πολλά χρόνια μαζί».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: