Μεγαλείο ψυχής από τον Ιβάν Σαββίδη: Ανέλαβε όλα τα έξοδα νοσηλείας νεαρής αθλήτριας που διαγνώστηκε με καρκίνο

May 30, 2023

Μεγαλείο ψυχής από τον Ιβάν Σαββίδη: Ανέλαβε όλα τα έξοδα νοσηλείας νεαρής αθλήτριας που διαγνώστηκε με καρκίνο


Διαφ.

Ο Ιβάν Σαββίδης ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ και του τηλεοπτικού σταθμού Open TV στέκεται στο πλευρό Ρωσίδας αθλήτριας του Χάντμπολ η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.



O Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τα έξοδα νοσηλείας

Ο Ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα βοήθειας της Ρωσίδας αθλήτριας της ομάδας χάντμπολ του Ροστόφ της πόλης στην οποία μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης και θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τα έξοδα για τη θεραπεία της στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που βιώνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα βοήθειας της Ρωσίδας αθλήτριας του χάντμπολ Βλαντλένα Μπομπροβνίκοβα, η οποία με ανάρτησή της γνωστοποίησε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες.

Ο Ιβ. Σαββίδης δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει όλα τα έξοδα θεραπείας της, γεγονός που το αποκάλυψε και η ίδια στην ανάρτησή της.

H ανάρτηση της Αθλήτριας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vladlena Bobrovnikova/Олимпийская Чемпионка/Бизнесвумен (@vlada17bobr)

εγώ θα σας πω τα πάντα ????????❤️

Στα μέσα Απριλίου ένας λεμφαδένας άρχισε να τραβάει και ήταν ελαφρώς διογκωμένος, πήγα σε αιματολόγο που με συμβούλεψε να τον αφαιρέσω εντελώς και να τον πάω για ιστολογική εξέταση.

Ο σύλλογος έσπευσε να βοηθήσει στην οργάνωση μιας μίνι επέμβασης, σας ευχαριστώ πολύ,

και στις 17 Απριλίου, με τοπική αναισθησία.

μέσα σε 40 λεπτά μου το αφαίρεσαν.

Ένιωσα καλά, πήγα μάλιστα και για προπόνηση με την ομάδα???? Έπρεπε να περιμένω τα αποτελέσματα της ιστολογίας…

Στα μέσα αυτής της εβδομάδας μου τηλεφώνησε ο Ivan Ignatievich Savvidis και με ρώτησε γιατί δεν ζήτησα βοήθεια για την επέμβαση.

Και την Παρασκευή 21 Απριλίου ήταν ο πρώτος που μου τηλεφώνησε και μου είπε:

“Vlada, περίμενε, όλα θα πάνε καλά, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι πολύ καλά, έχεις λέμφωμα Hodgkin (αυτή η ασθένεια όγκου στους λεμφαδένες, αλλά στο 80% των περιπτώσεων μπορεί να θεραπευτεί).

Για τα πρώτα δευτερόλεπτα ήμουν σε μια ζάλη, τότε το μυαλό μου αμέσως άρχισε να σκέφτεται πώς να λύσει το πρόβλημα, τι να κάνω, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης τα ανέλαβε όλα μου έδωσε τη διεύθυνση και είπε τι ώρα πρέπει να πάω στο γιατρό.

Του είμαι τρελά ευγνώμων που βρέθηκε σε μια τέτοια στιγμή και προσέφερε πραγματική βοήθεια και το μονοπάτι που θα με οδηγήσει στην ανάρρωση! ????????

Στη συνέχεια έκαναν γρήγορα όλες τις εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν 100% τη διάγνωση μου και να μου δώσουν ταχύτερη θεραπεία! Οι γιατροί συνταγογράφησαν 6 κύκλους χημειοθεραπείας, τους οποίους πρέπει να τελειώσω στα μέσα Ιουλίου!

Και ήδη στις 4 Μαΐου βρισκόμουν καθ’ οδόν για την 1η χημειοθεραπεία μου!

Σήμερα βρίσκομαι στο σπίτι, χαρούμενη που ο 1ος κύκλος είναι πίσω μου και πέρασε με ασφάλεια, είμαι ξύπνια, με ελάχιστες παρενέργειες και οι γιατροί είναι υπέροχοι!

????Fe με λούζει με δώρα, ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο, έφερνε καλούδια της μαμάς, τα κορίτσια της ομάδας ήρθαν με προπονητές, αγαπημένα πρόσωπα τυλίγουν στήριξη και είμαι συνεχώς στο τηλέφωνο και στα sms=

Και όπως μου είπε και η νοσοκόμα.

την πρώτη μέρα της χημειοθεραπείας: “Σήμερα είσαι άρρωστη, αλλά αύριο θεραπεύεσαι” ☺️

Ναι, τα μαλλιά μου πέφτουν

Νομίζω ότι είναι απλά μια ασθένεια που πρέπει να αντιμετωπιστεί και θα αποτινάξω αυτή την πληγή στα μέσα Ιουλίου και θα προχωρήσω!

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τα μηνύματα και την υποστήριξή σας ????


Πηγή

Διαβάστε επίσης: