«Κουράσατε με τις συκοφαντίες σας»: Έξαλλη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τα δημοσιεύματα, η οργισμένη απάντησή της

June 5, 2023

«Κουράσατε με τις συκοφαντίες σας»: Έξαλλη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τα δημοσιεύματα, η οργισμένη απάντησή της


Διαφ.

Ένα ξέσπασμα είχε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Η αφορμή για αυτό αποτέλεσαν τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι η γνωστη influencer είχε προσεγγίσει ερωτικά τον Mente Fuerte μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα. Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια διέψευσε αυτές τις πληροφορίες σε μια πρόσφατη συνέντευξή της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου : Η ανάρτηση της

«Έλα τώρα!!! Να ασχολείστε με τις ζωές των άλλων μόνο αν έχετε σκοπό να τις κάνετε καλύτερες. Κάπου κουράσατε με τις συκοφαντίες σας. Αφήστε την Αλεξανδρούλα να κάνει λίγο διακοπές», έγραψε αφού αυτό το τριήμερο βρίσκεται στη Μύκονο.

Τι είπε ο πρώην σύντροφος της :

«Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας που χωρίσαμε με την Αλεξάνδρα αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, προχωράνε και οι δύο. Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων», είπε ο Στάθης Σχίζας στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις φήμες. Ακόμα ανέφερε πως ιδανικά θα ήθελε η επόμενη σχέση που θα κάνει να μην βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. «Ιδανικά θα ήθελα η επόμενή μου σχέση να μην είναι από τα φώτα της δημοσιότητας».

Η αντίδραση του Mente Fuerte

O Mente Fuerte από την πλευρά του αντέδρασε σε όλη αυτή την ιστορία, γράφοντας: «Εύχομαι να πάω κι εγώ στη Μύκονο φέτος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: