Συγκλονίζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: “Ξεκίνησα τις ουσίες στα 15. Στα 18 πήγα να μείνω μόνη μου. Έπιασα πάτο

June 7, 2023

Συγκλονίζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: “Ξεκίνησα τις ουσίες στα 15. Στα 18 πήγα να μείνω μόνη μου. Έπιασα πάτο


Διαφ.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου επισκέφθηκε την παρέα της Μπέττυς Μαγγίρα και μίλησε για την σχέση που είχε με τις ουσίες και την απόφασή της να την αποκαλύψει δημοσίως. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην βάπτισή της και μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν.



«Έχω τρία ονόματα. Μαρία Ελένη Ζωή, η μαμά το αποφάσισε. Και βαφτίστηκα 7 χρονών για να θυμάμαι και να διαλέξω εγώ τη νονά μου» ανέφερε μιλώντας για την βάπτισή της.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τα όσα εξομολογήθηκε για τις ουσίες

Όσον αφορά την εξάρτησή της από ουσίες και τον αγώνα που έδωσε για να νικήσει τους προσωπικούς της δαίμονες, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, τόνισε πως: «Επειδή πέρασαν πολλά χρόνια ένιωσα αρκετά δυνατή για να το επικοινωνήσω. Έχω δει πολλά και μπορώ να έχω μία άποψη. Ήθελα να το μοιραστώ, ότι συμβαίνει σε όλα τα σπίτια και ότι χρειάζεται μία πιο σωστή αντιμετώπιση».«Όταν το είπα στη μάνα μου ήμουν δίπλα μου, δεν με κόντραρε, και αυτό με βοήθησε ψυχολογικά».«Στα ναρκωτικά βρήκα μία τρέλα, ήθελα να ξεφύγω, να διαφέρω, να κάνω μεγαλύτερους παρέα».«Εμείς που πέφτουμε στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, ή τα χάπια έχουμε θέμα ότι θέλουμε να μας προσέξουν, θέλουμε την αγάπη, θέλουμε την προσοχή. Στα 18 είχα σπίτι στο κέντρο μόνη μου, χτύπαγε το κουδούνι συνέχεια, μπαινόβγαιναν dealers και το έκανα στο φουλ, κάποια στιγμή έπιασα πάτο».«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που τα είχα όλα και αν δεν έπεφτα τόσο πάτο μπορεί να ήμουν ένα ψωνισμένο κοριτσάκι. Ευτυχώς που είχα τη μάνα που είχα που ήταν και του λιμανιού και του σαλονιού γιατί α είχα τον πατέρα μου και μια πιο καθωσπρέπει μάνα θα είχα εγκλωβιστεί».

Τι την έκανε να σταματήσει την παλιά της ζωή ;

Η αφορμή που την συγκλόνισε και την οδήγησε στο σημείο να σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήταν όταν η ίδια είδε τον εαυτό της να κάνει χρήση ουσιών και σε στιγμές που ήταν μόνη της.

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: