Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της: “Κάποια στιγμή δε θα μπορώ να του κόψω τα νύχια, δε θα είμαστε δίπλα του”

June 30, 2023

Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της: “Κάποια στιγμή δε θα μπορώ να του κόψω τα νύχια, δε θα είμαστε δίπλα του”


Διαφ.

Βράχος στο πλευρό του γιου της, που είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, στέκεται πάντα η Νένα Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τον γιο της, Χρήστο. Η ίδια έχει δημιουργήσει έναν χώρο για παιδιά με αναπηρία το “4amea” και δίνει τον αγώνα της προκειμένου να δημιουργήσει ένα χωριό που θα φιλοξενεί ΑΜΕΑ. Σε όλα, έχει πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Τάσο Μητρόπουλο.






Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε πει: «Ο Χρήστος είναι 18 ετών. Έχω να νιώσω ανεμελιά από τότε που ήμουν έγκυος, γιατί πέρασα όλη μου την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι. Θέλει και ο Χρήστος να αρραβωνιαστεί. Όταν βλέπει γυναίκα “του γυρνάει το μάτι”. Συνεχίζει και πηγαίνει σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, που γελάει πολύ και του αρέσουν πολύ οι γυναίκες. Ο Τάσος είναι μπαμπάς του Χρήστου από επιλογή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν ένας άνθρωπος επιλέγει να σταθεί δίπλα στο παιδί σου πάει να πει ότι σε αγαπάει πολύ, αγαπάει το πλάσμα το δικό σου και γίνεται αυτόματα και δικό του. Και αισθάνεσαι τη σιγουριά ότι δεν εγκαταλείπει».

Νένα Χρονοπούλου

Νένα Χρονοπούλου: «Χτίζουμε για το αύριο. Για τότε που δεν θα μας έχει δίπλα του»

Αυτήν την φορά, η Νένα Χρονοπούλου δημοσίευσε βίντεο όπου πήγε τον γιο της για μανικιούρ και έγραψε στην ανάρτηση:

«Χρόνια πολλά σε όλους, η αναπηρία δεν έχει αργίες γι’ αυτό εμείς συνεχίζουμε κανονικά τη ρουτίνα μας. Κάποια στιγμή δε θα μπορώ να του κόψω τα νύχια γι’ αυτό ο Χρηστάκος εκπαιδεύεται στο να φροντίζουν τις ανάγκες του ειδικοί για το κάθε είδος ανάγκης. Για να καθίσει με άνεση στην καρέκλα χρειάστηκαν αρκετές φορές επίσκεψης και εξοικείωσης δίχως να τον αγγίξει καν η τεχνήτρια. Η Νίνα είναι πια φίλη του και την εμπιστεύται απόλυτα όπως θα διαπιστώσετε. Χτίζουμε για το αύριο… Για τότε που δε θα μας έχει δίπλα του».

@nenaxronopoulou Χρόνια πολλά σε όλους, η αναπηρία δεν έχει αργίες γι’ αυτό εμεις συνεχίζουμε κανονικά τη ρουτίνα μας. Κάποια ατιγμή δε θα μπορώ να του κοψω τα νύχια γι’ αυτό ο Χρηστάκος εκπαιδεύεται στο να φροντίζουν τις αναγκες του ειδικοί για το κάθε είδος ανάγκης. Για να καθισει με άνεση στην καρέκλα χρειαστηκαν αρκετές φορές επίσκεψης και εξοικείωσης δίχως να τον αγγίξει καν η τεχνήτρια. Η Νίνα είναι πια φίλη του και την εμπιστεύται απόλυτα όπως θα διαπιστώσετε. Χτίζουμε για το αύριο… Για τότε που δε θα μας έχει δίπλα του. #xristosmavrakis #nenaxronopoulou #tasosmitropoulos #apodoxi #4you #eimaipaidieimaiaggelos #amea #ninapapadopoulou #manikiour #ekpaideusi ♬ πρωτότυπος ήχος – Νένα Χρονοπούλου - Μητροπούλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: