Το παραδέχτηκε ο Μπόγδανος μετά την αποχώρηση: “Ναι, εγώ το έκανα. Η παραγωγή το γνώριζε, δεν το αρνούμαι”

June 30, 2023

Το παραδέχτηκε ο Μπόγδανος μετά την αποχώρηση: “Ναι, εγώ το έκανα. Η παραγωγή το γνώριζε, δεν το αρνούμαι”


Διαφ.

Τη δική του θέση πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος για την περιβόητη λίστα με τα ψώνια στο Survivor All Star, μετά την αποχώρησή του.

Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν που έγραψε την περιβόητη λίστα με τα ψώνια, η οποία έφερε την αποβολή του Ηλία Γκότση από το ριάλιτι επιβίωσης και τη ρήξη στις σχέσεις των δύο παικτών.

Υποστήριξε, ωστόσο, πως ο συμπαίκτης του δεν αποβλήθηκε μόνο για αυτήν την παραβίαση από το παιχνίδι. Επίσης, ο ίδιος ξαφνιάστηκε όταν έμαθε πως ο Ηλίας Γκότσης τον έχει κάνει unfollow από το Instagram.

«Η λίστα Γκότση ήταν ένα χαρτάκι που δε θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβει κάποιος πως το έχω γράψει εγώ, γιατί δεν ήξερε αγγλικά ο Ηλίας. Οπότε μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη λίστα. Τώρα από εκεί και πέρα, αυτό το πράγμα η παραγωγή το γνώριζε. Δεν το αρνούμαι. Εγώ έγραψα το χαρτάκι. Δεν το έδωσα εγώ, δεν είχα την επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο που δόθηκε το χαρτάκι», είπε αρχικά.






«Ο Ηλίας, κατά τη δική μου γνώμη και τα λεγόμενα ανθρώπων της παραγωγής, δεν έφυγε για το χαρτάκι. Με το που τελείωσε όλο αυτό, εγώ πήγα και έπιασα τους ανθρώπους της παραγωγής και είπα ακριβώς πως έχει η κατάσταση. Και μου είπαν πως ο Ηλίας δεν φεύγει μόνο για αυτόν τον λόγο. Από τη στιγμή που παρέμεινα, δίκαια για μένα, η απάντηση είναι εκεί πέρα. Όποιος παρανομούσε έφευγε», πρόσθεσε έπειτα ο Ηλίας Μπόγδανος.

Παράλληλα, όταν ο τραγουδιστής έμαθε πως ο Ηλίας Γκότσης τον έκανε unfollow μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, έκπληκτος, σχολίασε: «Όντως; Εντάξει! Στενάχωρο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: