Ηλίας Γκότσης: «Τα λεφτά ήταν καλά – Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έφυγα από το Survivor All Star»

July 8, 2023

Ηλίας Γκότσης: «Τα λεφτά ήταν καλά – Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έφυγα από το Survivor All Star»


Διαφ.

Ο Ηλίας Γκότσης έκανε την εμφάνισή του στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μοιράστηκε πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το Survivor All Star, εκφράζοντας την άποψη για την απόφαση. Επιπλέον, αποκάλυψε πως, αν του δινόταν η ευκαιρία, θα ήταν πρόθυμος να επιστρέψει στο παιχνίδι επιβίωσης και να αντιμετωπίσει ξανά τις προκλήσεις που προσφέρει.

Ηλίας Γκότσης: Τα όσα μοιράστηκε στο «Καλύτερα δεν γίνεται»

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το βλέπω μου φαίνεται λες και έχουν περάσει 70 χρόνια, μου φαίνεται λίγο ξένο όλο αυτό πλέον. Φαντάζομαι ότι επειδή ο Σάκης (Κατσούλης) το έχει πάρει μία φορά, μπορεί ο κόσμος να θέλει να δει κάποιον άλλο νικητή. Όταν έφυγα από το Survivor, είχα μία πικρία, ένα παράπονο. Δεν το είχα ακόμα συνειδητοποιήσει. Δεν κάθισα όμως να αναρωτιέμαι συνέχεια τι έγινε, γιατί έγινε σε μένα αυτό, αν έφταιγα ή όχι. Έτσι έκρινε η παραγωγή, από ‘κει και πέρα συνεχίσω τη ζωή μου. Έχω προσπαθήσει να το αποβάλω όλο αυτό από πάνω μου. Με βοήθησε στην αρχή, το 2018 ήταν τελείως διαφορετική εμπειρία από το 2023. Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω, θα ξαναπήγαινα, γιατί τα μαθήματα που παίρνεις είναι ανεκτίμητα. Σίγουρα μετανιώνω για καταστάσεις αλλά θα ξαναήμουν ο εαυτός μου», τόνισε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Τα λεφτά ήταν καλά και πολλά αλλά δεν είναι πάντα το παν. Δόξα τω Θεώ, εύχομαι να είμαι υγιής και να καταφέρω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα με τη δουλειά μου και όχι μέσω ενός reality. Κρατάω τα μαθήματα του 2023 και η ζωή συνεχίζεται».

To απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: