Παρέδωσαν μαθήματα στυλ στη Μύκονο Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου, έβαλαν την απόλυτη τάση για το ’23

July 11, 2023

Παρέδωσαν μαθήματα στυλ στη Μύκονο Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου, έβαλαν την απόλυτη τάση για το ’23


Διαφ.

H Άντζελα Γκερέκου στα 64 της χρόνια παραμένει μια πανέμορφη γυναίκα και σε κάθε της εμφάνιση γυρίζουν αρκετά βλέμματα. Ενώ και η κόρη της και καρπός του έρωτά της με τον Τόλη, Μαρία Βοσκοπούλου είναι μια πανέμορφή και εντυπωσιακή γυναίκα καθώς τα γονίδια είναι δυνατά. Μαμά και κόρη βρέθηκαν στο νησί της Μυκόνου και ήταν καλεσμένες στα εγκαίνια μπουτίκ με επώνυμα γυναικεία ρούχα και έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Μαμά και κόρη επέλεξαν υπέροχα αέρινα καλοκαιρινά looks

Η Άντζελα Γκερέκου και πρόεδρος του ΕΟΤ βρέθηκε στη Μύκονο και έκλεψε την παράσταση για ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της. Η ηθοποιός που την απολαύσαμε και στην αγαπημένη σειρά “γη της ελιάς” είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την επίσκεψη της στο νησί συνδυάζοντας την βόλτα της και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Η ίδια επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι και ολοκλήρωσε το στυλ με χρυσαφί ζώνη με grecian στοιχεία. Ενώ και επέλεξε και μια μπλούζα σε ασπρόμαυρους τόνους και σε bohemian ύφος η οποία έδωσε ένα boho χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη μπλούζα κοστίζει 498 ευρώ.

Μάλιστα, η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο κατάστημα της σχεδιάστριας μόδας, Elisabetta Franchi.

Ωστόσο, τις εντυπώσεις έκλεψε η κόρη της η οποία ντύθηκε σε άσπρο μαύρο με τοπ που παρέπεμπε σε ολόσωμο μαγιό, λευκή φούστα και ασορτί ζωνάρι κρατώντας και ασορτί τσάντα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: