Ένα χρόνο μετά το δύσκολο διαζύγιο: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Πέτρο Κουσουλό, χαμογελά ξανά ο δημοσιογράφος

August 30, 2023

Ένα χρόνο μετά το δύσκολο διαζύγιο: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Πέτρο Κουσουλό, χαμογελά ξανά ο δημοσιογράφος


Διαφ.

Ο Πέτρος Κουσουλός διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, αφού θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά.

Ξανά πατέρας ο Πέτρος Κουσουλός

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος, όπως αναφέρει ο Νίκος Γεωργιάδης και το okmag.gr, σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το τρίτο του παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σύντροφος του δημοσιογράφου έχει μπει ήδη στον μήνα της και μάλιστα θα γεννήσει λίγες μέρες μετά από τη στενή της φίλη και σύζυγο του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κόζαρη.

Πληροφορίες του FTHIS. GR κάνουν λόγο ότι η είδηση της εγκυμοσύνης άρχισε να κυκλοφορεί όταν ο Πέτρος Κουσουλός εμφανίστηκε με την σύντροφό του στα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου, τον περασμένο Μάιο και η αγαπημένη του διένυε τους πρώτους μήνες της κύησης.

Η αποκάλυψη του Πέτρου Κουσουλού για την προσωπική του ζωή

Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή του στο περιοδικό “OK!” και στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου, πριν λίγο καιρό, είχε επιβεβαίωσε πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, μετά το διαζύγιό του από τη μητέρα των παιδιών του, Όλγα Ζαριφοπούλου, ενώ αποκάλυψε τις κινήσεις που έκανε με την πρώην σύζυγό του, μέχρι να ανακοινώσουν στα παιδιά τους τον χωρισμό τους.

Όπως είχε επισημάνει «είμαι πολύ καλά. Ισχύει. Μετά το διαζύγιο προχωράει η ζωή για όλους μας. Είμαι πολύ καλά γιατί αφενός υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με την πρώην σύζυγό μου και υπάρχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά μου. Προτεραιότητα για εμένα είναι να μεγαλώσουν καλά. Ξέρεις, υπήρχε αυτός ο φόβος, ότι ενδεχομένως ένα διαζύγιο να τα τραυματίσει. Ευτυχώς όμως, τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ καλά. Από εκεί και πέρα, η ζωή προχωράει, οπότε η πληροφορία που έχεις ότι είμαι καλά ισχύει. Φυσικά πήγαμε και σε ψυχολόγους και σε ειδικούς παιδοψυχολόγους για τον τρόπο με τον οποίο θα το ανακοινώσουμε αυτό στα παιδιά γιατί ήταν μια βίαιη αλλαγή στη ζωή τους με την έννοια ότι δε θα έμεναν πλέον στο ίδιο σπίτι, θα μετακόμιζαν με τη μαμά σε ένα άλλο. Συμβουλευτήκαμε ειδικούς και νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλα τα ζευγάρια γιατί είναι πολύ εύκολο να τραυματίσεις τον ψυχισμό ενός παιδιού, το οποίο δε μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο δυο ενήλικοι χωρίζουν».

Τρίτη φορά πατέρας ο Πέτρος Κουσουλός


Πηγή