Με μαμά σχεδιάστρια μόδας: Οι δίδυμες κόρες της Κριθαριώτη πήγαν έτσι 1η μέρα στη Σχολή & παρέδωσαν μαθήματα στυλ

August 30, 2023

Με μαμά σχεδιάστρια μόδας: Οι δίδυμες κόρες της Κριθαριώτη πήγαν έτσι 1η μέρα στη Σχολή & παρέδωσαν μαθήματα στυλ


Διαφ.

Η Σίλια Κριθαριώτη και ο σύζυγός της, Νίκος Τσάκος, ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη, καθώς οι δίδυμες κόρες τους αρχίζουν τις σπουδές τους εκεί, σε λίγες μέρες.

Ειδικότερα, η Ειρήνη και η Ελισάβετ Τσάκου θα σπουδάσουν σε ένα από τα πιο φημισμένα ιδιωτικά πανεπιστήμια του κόσμου και την πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο, έκλεψαν την παράσταση με την εμφάνισή τους.

Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε, το περασμένο Σάββατο, στιγμιότυπα από τη διαδικασία εγκατάστασης των διδύμων κοριτσιών στη Νέα Υόρκη, αφού θα φοιτήσουν στο Πανεπιστήμιο Columbia.

Οι κόρες της Σίλια Κριθαριώτη ετοιμάζονται για σπουδές

Όπως υπογράμμισε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagream “Συγχαρητήρια! Κάντε μας περήφανους!”, με τις δύο έφηβες να ποζάρουν μπροστά σε μια πινακίδα που γράφει “Καλώς ήλθατε στο πανεπιστήμιο Columbia”, ντυμένες casual με τζιν και φόρμες.

Επίσης, η Σίλια Κριθαριώτη ανάρτησε μία φωτογραφία από τη μετακόμιση των κοριτσιών στη Νέα Υόρκη, όπου ο πατέρας τους βοηθά στη μετακόμιση, ενώ το διαμέρισμα όπου θα μείνουν οι δίδυμες κόρες του εφοπλιστή είναι ευρύχωρο, με ξύλινα πατώματα.

Σίλια Κριθαριώτη δίδυμες κόρες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: