Νέο σοκ με ελικόπτερο: Τραγικό περιστατικό στην Πιερία, ελικόπτερο του Λιμενικού παρέσυρε ομπρέλες στην παραλία

October 30, 2023

Νέο σοκ με ελικόπτερο: Τραγικό περιστατικό στην Πιερία, ελικόπτερο του Λιμενικού παρέσυρε ομπρέλες στην παραλία


Διαφ.

Ελικόπτερο του Λιμενικού πραγματοποίησε χαμηλή πτήση στον Πλαταμώνα, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν ομπρέλες και καθίσματα μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να τραυματιστεί μία 42χρονη γυναίκα.

Σε βίντεο ντοκουμέντο, που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα του Tik Tok, φαίνεται το ελικόπτερο να πραγματοποιεί εξαιρετικά χαμηλή πτήση και να προκαλεί χαμό στην παραλία της περιοχής.

Ανακοίνωση του Λιμενικού για το ελικόπτερο

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα: “Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα για χαμηλή διέλευση ελικοπτέρου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κοντά στο παραλιακό μέτωπο της ακτής του Πλαταμώνα στην Πιερία, που είχε ως αποτέλεσμα να παρασυρθούν ομπρέλες και καθίσματα μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η χαμηλή διέλευση του ελικοπτέρου τραυμάτισε μία αλλοδαπή

Από το συμβάν τραυματίστηκε 42χρονη αλλοδαπή, η οποία μετέβη στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου για την παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς όμως να απαιτηθεί περαιτέρω νοσηλεία.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν αμέσως στο σημείο ενώ προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Δίου-Ολύμπου Ν. Πιερίας για παράβαση του άρθρου 314 Π.Κ. (Σωματική βλάβη από αμέλεια).

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να διατάξει αρμοδίως Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναφορικά με το συμβάν”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: