«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη η Μέγκι Ντρίο βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

March 28, 2024

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη η Μέγκι Ντρίο βρήκε τον σύντροφό της με άλλη


Διαφ.

Η Μέγκι Ντρίο συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για πολλά θέματα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ανθρώπινες σχέσεις και την απιστία.

«Πήγα να ερωτευτώ ξανά κι έφαγα μπλοκ. Με έχει μπλοκάρει παντού, εκτός από το Instagram. Φοβούνται οι άντρες. Μήπως αγχώθηκε με το ότι είμαι 30 χρονών; Έχω στεναχωρηθεί, κάποιος να με ξεματιάσει.

Έχω πιάσει στα πράσα πρώην σύντροφό μου, στα 25 μου, πριν μπω στο GNTM. Τους έπιασα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική, τα λέγανε με… άλλη γλώσσα! Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο.

Είπε όχι σε 7.000 ευρώ την εβδομάδα: Γι’αυτό η Μέγκι Ντρίο αρνήθηκε να πάει στο Survivor 2024, η πικρή αλήθεια

Η Μέγκι Ντρίο έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τη διατροφική διαταραχή που αντιμετώπισε μετά τον χωρισμό της, αλλά και την πρόταση που δέχθηκε για το Survivor και τελικά αρνήθηκε.

«Μετά τον χωρισμό μου βρέθηκα σε μια κατάσταση πολύ δύσκολη, γιατί, καλώς ή κακώς, είχα μάθει να κοιμάμαι και να ξυπνάω με έναν άνθρωπο τρία χρόνια, με αποτέλεσμα καθημερινά να πέφτω ψυχολογικά, να μην μπορώ να κοιμάμαι – και αυτό έφερε το πρόβλημα της βουλιμίας. Είχα διάθεση να τρώω, όμως το στομάχι μου δεν δεχόταν την τροφή, και έκανα τέσσερις φορές την ημέρα εμετούς. Μέσα σε δέκα μέρες έχασα τριάμισι κιλά.

Συμβουλεύτηκα το γιατρό μου, όμως το θέμα ήταν καθαρά ψυχολογικό, και ξεκίνησα συνεδρίες με ψυχολόγο, τις οποίες κάνω ακόμα και τώρα. Σε συνδυασμό με τους εμετούς, έχανα καθημερινά και μεγάλη ποσότητα από τα μαλλιά μου. Είμαι σκληρός χαρακτήρας, όμως όλο αυτό με έριξε κάτω. Κάνω τακτικές συνεδρίες, με έχει βοηθήσει πολύ, έχω ξεπεράσει τη βουλιμία και είμαι σε ένα πολύ καλό στάδιο, ώστε να βοηθάω τον εαυτό μου και να τον αγαπάω περισσότερο» δήλωσε η Μέγκι Ντρίο.

«Η πρόταση για το “Survivor” ήταν πολύ καλή, θα έπαιρνα 7.000 ευρώ την εβδομάδα και θα έμπαινα στην ομάδα των “Διασήμων”. Όμως, δεν θα πάω λόγω της υγείας μου και δεν μπορώ να τα κάνω όλα για τα χρήματα, είναι κάτι που το έχω αποδείξει. Εύχομαι το 2024 να είναι για όλους μας μια καλύτερη χρονιά και για εμένα με περισσότερους ανθρώπους που θα μου δώσουν αληθινή αγάπη» συνέχισε η Μέγκι Ντρίο για την πρόταση που δέχθηκε για το Survivor.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: