H κάμερα τα έδειξε όλα: Στραγγάλισε την 18χρονη κόρη του και έδωσε 2 ευρώ σε άστεγο για να κάψει τη σορό της

March 28, 2024

H κάμερα τα έδειξε όλα: Στραγγάλισε την 18χρονη κόρη του και έδωσε 2 ευρώ σε άστεγο για να κάψει τη σορό της


Διαφ.

Ένας άνδρας από τη Βραζιλία εμπλέκεται σε μια τραγική εξέλιξη, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία ότι δολοφόνησε την κόρη του, ενέργεια που διαδέχθηκε την έντονη διαμάχη ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με αναφορές από την Daily Mail, ο 39χρονος Ουέλινγκτον ντα Σίλβα συνελήφθη την Τετάρτη και ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει τη Ρέισα ντα Σίλβα στο σπίτι τους στο Σάο Πάολο την περασμένη Κυριακή.

διαμάχη

Η καταγραφή από κάμερα ασφαλείας εκτός του διαμερίσματός του κατέγραψε τον άνδρα να μεταφέρει το πτώμα της 18χρονης με ένα καρότσι στον ανελκυστήρα.

Ο Ουέλινγκτον Ντα Σίλβα δήλωσε στις αρχές ότι η διαμάχη προέκυψε καθώς και ο ίδιος και η κόρη του πίνανε αλκοόλ, και ξαφνικά εξελίχθηκε σε σύγκρουση σχετικά με τον χωρισμό του με τη μητέρα της που είχε συμβεί πριν από αρκετούς μήνες. Ο άνδρας είπε ότι εξοργίστηκε επειδή η 18χρονη επέμενε να στηρίζει τη μητέρα της και την στραγγάλισε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Σάο Πάολο, ο 39χρονος αποκοιμήθηκε με το πτώμα της κόρης του στο διαμέρισμα και αποφάσισε να ξεφορτωθεί τη σόρο το βράδυ της Δευτέρας. Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, προσέγγισε έναν άστεγο και του ζήτησε να αγοράσει αιθανόλη από ένα κοντινό βενζινάδικο και να βάλει φωτιά στο πτώμα της.

«Μας είπε ότι τον πλήρωσε 2 δολάρια για να το κάνει» δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας.

Η μητέρα της Ρέισα αναφέρθηκε στην εξαφάνισή της τη Δευτέρα, και το πτώμα της 18χρονης ανακαλύφθηκε την Τρίτη κάτω από το κατεστραμμένο κομμάτι ενός πεζοδρομίου από περαστικούς.

διαμάχη

Οι αρχές ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον άστεγο άνδρα και ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: