Η Μενεγάκη άβαφη, η Γαία Μερκούρη με μαγιό και η μικρή Μαρίνα: Βρήκαμε το κρυφό προφίλ του Ματέο στο Instagram

March 28, 2024

Η Μενεγάκη άβαφη, η Γαία Μερκούρη με μαγιό και η μικρή Μαρίνα: Βρήκαμε το κρυφό προφίλ του Ματέο στο Instagram


Διαφ.

Ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν τον γάμο τους και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσον αυτό είναι δυνατόν.

Παρότι ο γνωστός επιχειρηματίας δεν διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ασχολείται με τη διαχείριση του λογαριασμού της ξενοδοχειακής επιχείρησής του στην Άνδρο, συγκεκριμένα στα Άχλα.

Κατά την αναζήτηση στο προφίλ του Μάκη Παντζόπουλου, παρατηρούμε την προτίμησή του να αποτυπώνει με τη φωτογραφική μηχανή του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται η Ελένη Μενεγάκη, η μικρή τους κόρη, Μαρίνα, καθώς και ο ίδιος.

Παρατηρείται ότι σε μία από τις δημοσιεύσεις περιλαμβάνεται επίσης και η Γκάια Μερκούρη, πρώην σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, η οποία απασχολούνταν επίσης στην επιχείρησή του.

Ελένη Μενεγάκη: “Μου τηλεφώνησε η μαμά μου και μου το είπε. Της λέω, το ξέρω ρε μάνα. Είμαστε όλοι μας λίγο…»

Η Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε την Άνδρο, για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, αλλά την έψαχνε η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλασε ποτέ

«Τσα! Σκάσαμε κι εμείς, ήρθαμε! Σας την κάναμε και γυριστή και ξεκινήσαμε από εδώ», υπογράμμισε η παρουσιάστρια, κατά την έναρξη της εκπομπής της, σήμερα, Τρίτη και αποκάλυψε ότι «πάντως εγώ δεν έχει τύχει ποτέ να παρελάσω. Δεν έκανα διάλογο, νομίζω δεν πήγαινα αλλά σήμερα βλέπω ότι τα περισσότερα παιδιά πηγαίνουν και είναι και ωραίο και έτσι έρχεται και το καμάρι της μάνας».

Ο διάλογος της Ελένης Μενεγάκη με τη μητέρα της

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε τον διάλογο που είχε με τη μητέρα της στο τηλέφωνο, επισημαίνοντας «εμείς ήμασταν στην Άνδρο. Με πήρε η μάνα μου από την Κάρυστο και μου λέει “καλά ε, έγινε εδώ μια παρέλαση εξαιρετική. Της λέω “ξέρω ρε μάνα, με τα άλογα, το δείχνουμε και στην εκπομπή τόσα χρόνια”. Μου λέει “πού είσαι τώρα να το δείξεις;”. Της λέω “είμαι στην Άνδρο. Δεν με πήρες και είμαι στην Άνδρο;”. Έχουμε μεγάλη πλάκα οικογενειακώς… Είμαστε όλοι μας λίγο…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: