«Αυτό τώρα το έχω εγώ και θα γεννηθεί κιόλας;»: Το γλυκό βίντεο από τον υπέρηχο του μωρoύ της Έλενας Τσαγκρινού

March 29, 2024

«Αυτό τώρα το έχω εγώ και θα γεννηθεί κιόλας;»: Το γλυκό βίντεο από τον υπέρηχο του μωρoύ της Έλενας Τσαγκρινού


Διαφ.

Η Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς της, αποτέλεσμα της σχέσης της με τον Dj Stephan.

Αφού πέρασε τη δυσκολία μιας πρώτης αποβολής, πλέον φροντίζει με ιδιαίτερη προσοχή τον εαυτό της, ενημερώνοντας τακτικά τους ακολούθους της στα social media για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Την Πέμπτη το απόγευμα, 28 Μαρτίου, η Έλενα πήγε για τον προγραμματισμένο της υπέρηχο, ένα βήμα που τη γέμισε συγκίνηση καθώς είχε την ευκαιρία να δει το μωρό της να έχει μεγαλώσει, αντικρίζοντας ένα ακόμα στάδιο της ανάπτυξής του.

Έλενα Τσαγκρινού: «Έχω τρελαθεί, είδα το μωρό»

Η Έλενα Τσαγκρινού μοιράστηκε σχετικό βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και είπε: «Έχω τρελαθεί, είδα το μωρό να πιπιλάει το δάχτυλό του. Είναι απίστευτο να το βλέπεις να έχει γίνει μωρό, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και να λέω “αυτό τώρα το έχω εγώ και θα γεννηθεί κιόλας;”».

Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού: Η ανακοίνωση για το μωρό που περιμένει, οι προσπάθειες να μείνει έγκυος και η αποβολή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού είναι έγκυος και περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύντροφό της, Dj Stephan. Τη χαρμόσυνη είδηση τη μοιράστηκε με τους φαν της μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό της στο Instagram το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, συγκεντρώνοντας αμέτρητα μηνύματα συγχαρητηρίων και ευχών από τους θαυμαστές της.

Έλενα Τσαγκρινού: Η ανάρτησή της

«Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ, να σταθεροποιήσουμε το μωράκι.

Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε .

Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε … κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας», έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού στο βίντεο με το υπερηχογράφημα του μωρού της.

“Είμαστε υπέρ του θρησκευτικού γάμου”

Η σχέση της Έλενας Τσαγκρινού και του Dj Stephan κρατάει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Το ζευγάρι, ερωτευμένο μέχρι τα μπούνια, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να μοιραστεί την καθημερινότητά του από το πρώτο στάδιο της σχέσης τους.

«Εγώ και ο σύντροφός μου είμαστε υπέρ του θρησκευτικού γάμου. Κάποια στιγμή θα μας δείτε στην εκκλησία. Είναι στα σχέδια μας ένα παιδάκι» είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της.

Και όπως ανακοίνωσαν, τον Ιούλιο του 2023, ο γνωστός τράπερ επιλέγει ένα ξεχωριστό κλαμπ στον Πειραιά για να κάνει τη μεγάλη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών, ο Dj Stephan κατέβηκε γονατιστός μπροστά στην Έλενα και της πρόσφερε ένα υπέροχο δαχτυλίδι, αφήνοντάς την άφωνη από τη χαρά της!

Δείτε την πρόταση γάμου:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: