Ράκος η Φαίη Σκορδά: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ούρλιαζα μέσα στο Ψυχικό μέσα στη νύχτα»

April 17, 2024

Ράκος η Φαίη Σκορδά: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ούρλιαζα μέσα στο Ψυχικό μέσα στη νύχτα»


Διαφ.

Μια μικρή περιπέτεια είχε να αντιμετωπίσει η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της βραδιάς της Τρίτης, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Fay’s Time». Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχασε την αγαπημένη της γάτα και χρειάστηκε να την αναζητήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή του Ψυχικού.

Φαίη Σκορδά

«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Όχι όλο, από τις 3 μέχρι τις 6 δεν κοιμήθηκα. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως ο Cookie, το γατί το πορτοκαλί που είχαμε βρει στα σκουπίδια, βγήκε έξω από το σπίτι. Και έβαλα τα αθλητικά και ήμουν 5 ώρες στο Ψυχικό μέσα στη νύχτα και ούρλιαζα “Κούκι, Κούκι”.

Έχει μια οικοδομή εκεί που φτιάχνουν και μπήκα μέσα στην οικοδομή. Ο Κούκι εμφανίστηκε πρωί πρωί κομμάτια, 6 το πρωί ήρθε δίπλα μου στο κρεβάτι» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Βγάζει… μάτι: Σούσουρο με τη Φαίη Σκορδά, κρατούσε το άπιαστο όνειρο των περισσότερων γυναικών

Η Φαίη Σκορδά έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, σε εγκαίνια καταστήματος στον Άγιο Δημήτριο, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, κρατώντας μία εντυπωσιακή τσάντα.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ επέλεξε μία ψηλόμεση denim καμπάνα, λευκό τοπ και crop εμπριμέ bolero- σακάκι στις αποχρώσεις του μπλε, του λευκού και του γκρι, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με πλατφόρμες σε ανοιχτό γκρι.

Πόσο κοστίζει η τσάντα της Φαίης Σκορδά

Αυτό που τράβηξε τα βλέμματά ήταν το mini double flap bag του οίκου Chanel, στην απόχρωση white caviar, που κρατούσε, ένα vintage κομμάτι, το οποίο υπάρχει διαθέσιμο προς πώληση στο διαδίκτυο, πλέον μόνο second hand και η τιμή του κυμαίνεται στα 2.500 ευρώ.

Η vintage και πανάκριβη τσάντα που κρατούσε η Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά τσάντα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: